Cancan ultimă oră

Dani Oțil caută bucătar pentru restaurantul lui. Ce salariu lunar oferă

Publicat: 27 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Oțil caută bucătar pentru restaurantul lui. Ce salariu lunar oferă
Dani Oțil deține un restaurant în Capitală

Prezentatorul TV, Dani Oțil, deține un restaurant în București, în zona Cartierului Francez. Iar, acum, matinalul de la Antena 1 caută un bucătar! Iată ce salariu lunar oferă, dar și ce pretenții are de la noul chef pe care îl va angaja.

Dani Oțil deține un restaurant în Capitală. Încă din anul 2016, matinalul de la Antena 1 a pus bazele unui local unde mii de persoane i-au călcat pragul. Localul, care se află în zona Cartierului Francez din București, atrage numeroși clienți, căci are un meniu diversificat.

Iar, acum, Dani Oțil caută un bucătar priceput. Anunțul a fost postat pe bestjobs.eu, acolo unde prezentatorul TV a specificat și ce ”pretenții” are de la noul său angajat. Astfel… bucătarul va avea un job full-time și trebuie să aibă între 2 și 5 ani de experiență în domeniu. Dacă este senior, însă, trebuie să aibă între 5 și 10 ani de experiență.

Salariul net pe lună este… destul de ”atractiv”. Dani Oțil oferă între 800 și 1000 de euro lunar.

Dani Oțil și-a cooptat soacra în afacere

Dani Oțil se înțelege foarte bine cu soacra lui. Mama Gabrielei Prisăcariu îi ajută pe cei doi cu bebelușul, dar se implică și în afacerile familiei. Prezentatorul TV a dezvăluit, în direct, că deja colaborează cu soacra lui.

Dani Oțil și soacra lui fac o echipă bună, iar prezentatorul TV a dezvăluit că implicarea mamei Gabrielei în afaceri vine și cu anumite ”beneficii” în sânul familiei lor:

”Eu am angajat-o pe soacră-mea, e aproape șefa mea. E bine, e bine că-i mai trag din salariu”, a spus Dani Oțil.

Adauga un comentariu