Cancan ultimă oră

Dani Oțil nu este pregătit să devină tătic: „Nu înțeleg nici pompa de sân”

Publicat: 06 apr. 2021
gabriela și dani oțil
Deși mai are de așteptat săptămâni bune până își va cunoaște primul copil, Dani Oțil se confruntă deja cu probleme de viitor tătic.

Deși mai are de așteptat săptămâni bune până își va cunoaște primul copil, Dani Oțil se confruntă deja cu probleme de viitor tătic. Prezentatorul carismatic a vorbit despre două lucruri-cheie din viața oricărui părinte aflat la început de drum și a subliniat că nu le înțelege rostul.

Dani Oțil, probleme de viitor tătic

Subiectul rubricii de parenting, de care se ocupă Ruxandra Luca, a fost reprezentat de sânii femeilor în perioada de alăptare. La un moment dat, Dani Oțil a dezvăluit că nu se simte “pregătit” pentru două lucruri: pentru pompa de sân și pentru “pompa de muc”.

“Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompă de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a reacționat Dani Oțil în cadrul matinalului de la Antena 1.

Gabriela Prisăcariu, despre reacțiile părinților și a “socrilor”

Potrivit declarațiilor făcute de blonda sexy, atât părinții, cât și “socrii” își doreau enorm un nepoțel sau o nepoțică, iar minunata veste primită le-a umplut sufletele de bucurie. Gabriela Prisăcariu a subliniat că nu vrea să împărtășească, deocamdată, felul în care l-a anunțat pe logodnicul său că va deveni tată pentru prima dată. Și, desigur, vrea ca sexul bebeșului să fie o surpriză pentru susținătorii lor.

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a mărturisit viitoarea mămică într-un interviu acordat pentru click.ro.

Adauga un comentariu