Cancan ultimă oră

Dani Oțil primește un salariu la care mulți oameni nici nu îndrăznesc să viseze. Despre ce sumă este vorba

Publicat: 18 feb. 2022
Dani Oțil cu un sacou negru
Dani Oțil ar încasa, în fiecare lună un salariu fabulos, la care mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să vizeze

Dani Oțil a știut întotdeauna cum să atragă publicul. În fiecare dimineață, telespectatorii îl pot urmări la Antena 1, în emisiunea matinală pe care o prezintă alături de Răzvan Simion. De-a lungul anilor, actualul partener al Gabrielei Prisăcariu a reușit să câștige sume mari de bani. Află, în continuare, ce salariu fabulos are acesta.

Dani Oțil a reușit, până acum, să strângă o sumă deloc de neglijat

Emisiunea pe care Dani Oțil o prezintă la Antena 1 se află în topul audiențelor. Prezentatorul TV este simpatizat de public, iar șefii lui sunt conștienți că merită un salariu pe măsură. Pe care, de altfel, colegul de platou al lui Răzvan Simion îl și primește.

Dani Oțil ar încasa, în fiecare lună, 18.000 de lei. Un salariu fabulos, la care mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să vizeze. Ce-i drept, iubitul Gabrielei Prisăcariu merită fiecare bănuț, iar de partea lui sunt audiențele pe care emisiunea matinală de la Antena 1 le atinge în fiecare dimineață. Grație acestei remunerații, Dani Oțil a reușit, până acum, să strângă o sumă deloc de neglijat.

Răzvan Simion și Dani Oțil, pe TV de ani de zile

Dani Oțil și Răzvan Simion fac o echipă perfectă. Cei doi “matinali” se completează de minune și au ajuns în topul preferințelor telespectatorilor. Împreună formează un duo spectaculos, lucru certificat în anii de carieră.

„Se întâmplă foarte des să avem astfel de discuții, mai ales în ceea ce privește momentele din emisiune. El este un artist, iar eu sunt un om calculat, pragmatic. Întotdeauna, când discutăm despre asta, Răzvan vrea să facă totul cât mai spectaculos, cât mai pompos, iar eu mereu cer detalii tehnice, întreb câte minute durează, cum se realizează și așa mai departe. Când văd că se enervează îi spun: Bine, facem cum zici tu, dar prezint eu momentul!”, a declarat Dani Oțil, în urmă cu ceva timp.

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros
Adauga un comentariu