National

Daniel Bodnar a fost operat. Cum se simte

Publicat: 20 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Bodnar a fost operat. Cum se simte
sursa foto: ziardesuceava

Daniel Bodnar a intrat în operație astăzi dimineață, 20 ianuarie 2021. Atunci, familia a postat un mesaj pe pagina de Facebook a activistului de mediu. Rudele au anunţat că medicii îi dau foarte mici şanse să îşi mai folosească vreodată picioarele. Totodată se publicaseră şi numerele de cont, pe numele lui şi al soţiei, unde se pot face donaţii.

Reamintim că Daniel Bodnar a suferit răni foarte grave la coloana vertebrală, în urma unui accident rutier. În noaptea de luni spre marţi, în timp ce se afla pasager în maşina unui prieten, acesta din urmă a pierdut controlul autoturismului. Maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un cap de podeţ, iar apoi de poarta unei case. Din câte se pare se grăbeau să ajungă maşina altor activişti de mediu. Nefericitul incident a avut loc în jurul orei 02.30, pe raza comunei Suceviţa.

Soferul, prieten cu Daniel Bodnar, ar fi fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Echipa medicală i-a găsit pe ambii la faţa locului, conştienţi. Iniţial au fost transportaţi la spitalul din Rădăuţi, iar apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava. Din cauza stării foarte grave, s-a decis transportul la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.
Diagnosticul preliminar a fost de fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă.

sursa foto: ziardesuceava

Operația lui Daniel a fost finalizată!

Am discutat cu medicii din echipa operatorie, care au făcut ceea ce a ținut de…

Publicată de Bodnar Daniel pe Miercuri, 20 ianuarie 2021

Salutare, oameni frumoși! ?

Daniel, iubitul nostru, a intrat acum în operație. Avem încredere în Dumnezeu că echipa…

Publicată de Bodnar Daniel pe Marţi, 19 ianuarie 2021

 

Adauga un comentariu