Cancan ultimă oră

Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri, s-ar afla în stare gravă la Spitalul Floreasca!

Publicat: 05 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Onoriu cunoscutul pilot de raliuri s-ar afla în stare gravă la Spitalul Floreasca
Daniel Onoriu traversează o perioadă destul de delicată în ceea ce privește starea de sănătate

Sunt momente grele pentru Daniel Onoriu și pentru familia acestuia. Se pare că este într-o starea destul de gravă!

Daniel Onoriu traversează o perioadă destul de delicată în ceea ce privește starea de sănătate. Acesta ar fi suferit o hemoragie internă în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, procedură efectuată într-o clinică privată din Turcia.

Daniel Onoriu, în stare gravă la spital

Se pare că nepotul lui Gabi Luncă ar fi efectuat în urmă cu ceva timp o procedură de micșorare a stomacului, în urma căreia s-a ales cu probleme destul de grave, care îi pot pune viața în pericol. Acesta ar fi suferit o hemoragie internă și a fost nevoie de intervenția medicilor.

Pilotul de raliuri ar fi ajuns zilele acestea de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca din București, unde medicii fac toate eforturile pentru ca starea lui de sănătate să rămâna una stabilă și ca viața lui să nu fie pusă în pericol. Până în acest moment, niciun membru al familiei sau vreun medic al unității sanitare nu a dat detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu, urmărit de ghinioane de-a lungul timpului

Nu este pentru prima dată când renumitul pilot de raliuri are probleme majore de sănătate. În 2006, acesta a fost implicat într-un accident rutier deosebit de grav, unde a fost norocos că a scăpat cu viață.

Acesta se afla pe motocicletă atunci când a intrat în plin într-un autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Impactul a fost unul extrem de violent, iar Daniel Onoriu a avut nevoie de multe zile de stat în spital și recuperare medicală.

În urma incidentului, pilotul s-a ales cu mai multe coaste rupte și cu stomacul perforat. De asemenea, acesta a fost conectat la aparate pentru circa 9 zile, timp în care a stat în comă.

Adauga un comentariu