Local

Daniel Pancu, despre succesorul său pe banca Politehnicii Iași: „Mă surprinde pentru că tot sezonul mi-a zis că nu se gândeşte la asta”

Publicat: 01 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Pancu despre succesorul său pe banca Politehnicii Iași Mă surprinde pentru că tot sezonul mi-a zis că nu se gândeşte la asta
Daniel Pancu și Andrei Cristea

Fostul antrenor al Politehnicii Iași, Daniel Pancu, a vorbit despre succesorul său pe banca formației ieșene. Daniel Pancu s-a declarat mirat de faptul că Andrei Cristea a fost desemnat noul antrenor al formației din dealul Copoului, în condițiile în care acesta i-a spus în mod repetat că nu dorește să agațe ghetele în cui și să treacă la o carieră de antrenor.

Reacția lui Daniel Pancu vine după ce oficialii formației ieșene au decis să-i acorde lui Andrei Cristea șansa să debuteze în cariera de antrenor pe banca grupării alb-albastre.

„Mă surprinde că Andrei Cristea a fost ales antrenor pentru că tot sezonul mi-a zis că nu se gândeşte la asta. I-am urat astăzi tot binele din lume şi să vadă acum presiune ce va fi pe el. Nu am fost lucrat de Andrei Cristea, sunt sigur că nu. El iubeşte foarte mult Poli Iaşi. N-a îndrăznit nimeni nici la Poli, nici la Rapid să se bage peste mine în alcătuirea echipei de start”, a declarat Daniel Pancu.

Daniel Pancu: „Am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună“

La despărțirea de formația ieșeană, Daniel Pancu a spus că regretă că nu a putut să ajute mai mult formația ieșeană să obțină rezultate bune.

„Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorința de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret și faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionului «Emil Alexandrescu». Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!”, a spus Daniel Pancu.

Scandal între Daniel Pancu și Andrei Cristea

relația dintre fostul antrenor al Politehnicii Iași și actualul tehnician nu a fost una tocmai bună. În luna noiembrie a anului trecut, între Daniel Pancu și Andrei Cristea a izbucnit un scandal care s-a soldat, inițial, cu excluderea din lot a lui Cristea.

„Decizia mea e cauzată de forma lui, de motivație, de entuziasmul lui din acest moment. La mine, lucrurile sunt clare. Am considerat că în acest moment, el nu e bine, dar sper să-și revină, să se antreneze, sa fie liderul vestiarului. Cu trei zile înaintea meciului cu Viitorul, a ieșit din antrenament fără să-mi spună“, și-a explicat atunci Daniel Pancu decizia.

Ulterior, cei doi s-au împăcat și Andrei Cristea a revenit în tricoul Politehnicii Iași.

Andrei Cristea: „Sunt sigur că o vom scoate cu bine la capăt“

Atacantul Politehnicii Iași, care a adus multe bucurii fanilor ieșeni prin reușitele sale în tricoul formației ieșene, își dorește ca în noua sa calitate, de antrenor, să îi facă în continuare fericiți pe suporterii acre au fost mereu alături de el.

„Este un moment foarte important pentru mine şi pentru viitorul clubului. Lumea ştie cât iubesc această echipă, garantez tuturor că echipa nu va retrograda. Fiţi alături de noi, de acest proiect, de Cip Paraschiv, de jucători, de mine! Sunt sigur că o vom scoate cu bine la capăt. E o provocare fantastică şi garantez că vom da totul să meargă echipa. Nu vreau revoluţie în echipă, avem continuitate, merg pe mâna vestiarului. Am mare încredere în jucători, şi în cei tineri, şi în cei cu experienţă, mizez foarte mult pe ambiţia şi orgoliul fiecărui”, a spus Andrei Cristea.

Adauga un comentariu