Sport

Daniel Pancu laudă prestația jucătorilor săi, după o înfrângere la scor pe propriul teren

Publicat: 14 sept. 2020
O nouă înfrângere la scor a ieșenilor nu pare să îl tulbure pe Daniel Pancu
Daniel Pancu

Poli Iași a fost învinsă sâmbătă pe teren propriu, scor 4-1, de Gaz Metan Mediaș, în etapa a 3-a a Ligii 1. În ciuda scorului drastic înregistrat pe tabelă, Daniel Pancu, antrenorul gazdelor, a văzut un progres în jocul echipei sale față de meciurile precedente.
După fluierul final, Daniel Pancu a declarat că este mulțumit de prestația jucătorilor săi, în ciuda scorului și a greșelilor individuale. Tehnicianul moldovenilor a spus că este nevoie de timp pentru omogenizarea echipei.

Daniel Pancu: „Din cauza mentalității deficitare, am făcut pasul înapoi…”

„Sunt trist, astăzi am început ca o mare echipă, agresivă, cu pressing, gol marcat. Din cauza mentalității deficitare, am făcut un pas în spate și au urmat goluri de cascadorii râsului. În ciuda scorului, e un mare progres față de jocurile trecute, dar e dureros. Spre deosebire de etapa trecută, de la Botoșani, astăzi am avut la dispoziție un lot bun, am jucat bine, spun că scorul e nedrept, e inutil. Suntem într-o perioadă de căutări, jucătorii au nevoie de timp să se acomodeze. Urmează 5-6 jocuri în care trebuie să ne cunoaștem, dar trebuie să adunăm și puncte. Lucrurile pozitive: situații create, am atacat spațiile, am arătat un fotbal plăcut contra unei echipe de play-off, dar păcătuim la capitolul mentalitate.

Echipa asta a fost obișnuită să joace într-un fel, dar cu mine nu merge, trebuie să joace cum vreau eu. E un drum lung, dar suntem pe calea cea bună. E o perioadă de 2-3 luni de acomodare, dar trebuie să facem și puncte. Am avut ghinion azi, dar, în prima etapă, cu Chindia, putem spune că am avut noroc. Îi felicit pe cei de la Gaz Metan, au avut o tactică defensivă, au jucători care sunt foarte buni la fazele fixe. Au plecat de la Iași cu o victorie clară, se consemnează doar scorul, dar, ca și joc, au avut un singur șut pe poartă, în rest au beneficiat de greșelile noastre. Mai am nevoie de un atacant, am înțeles că a și semnat, e străin!”

Comentarii
Adauga un comentariu