Cancan ultimă oră

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor, și-a cerut iubita în căsătorie. De când plănuiește acest pas

Publicat: 25 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Pavel prezentatorul de la Survivor și-a cerut iubita în căsătorie. De când plănuiește acest pas
Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor, a decis, cel mai probabil mânat de dorul de iubita lui, să o ceară de soție, imediat după ce s-a întors de la Survivor, unde petrecuse aproape jumătate de an fără întrerupere.

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor, a decis, cel mai probabil mânat de dorul de iubita lui, să o ceară de soție, imediat după ce s-a întors de la Survivor, unde petrecuse aproape jumătate de an fără întrerupere.

Deși declara că i-a simțit lipsa întregii familii, pe locul 1 a fost, la acest capitol, Marina Ghiletchi. Cei doi au plecat imediat după terminarea Survivor într-o vacanță meritată, unde i-a și cerut mâna.

Recent, cei doi au au postat și o poza împreună, în care proaspăta logodnică arată mandră spre cameră inelul primit, vizibil copleșită de emoție:

„Eu dorul ei îl port. Iar ea…a decis să îmi poarte inelul”, a fost mesajul pus la descrierea fotografiei, prin care Daniel Pavel își mărturisește dragostea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Foștii concurenți de la Survivor i-au felicitat

La puțin timp după ce postarea a fost făcută publică, Daniel și Marina au fost felicitați de foarte mulți prieteni, dar și de foștii concurenți de la Survivor, alături de

„Felicitări! Să fie într-un ceas bun și să fiți fericiți!”, a scris Ana Porgras. „Domnul Dan, felicitări! Și să fie într-un ceas bun!”, a adăugat Cosmin Stanciu, din echipa Faimoșilor.

Printre cei care s-au îngrămădit să le ureze toate cele bune au fost și Majda Aboulumosha, Irisha sau Andreea Antonescu.

Comentariul care a ridicat semne de întrebare

La comentariul Simonei Hapciuc, Daniel Pavel a scris un mesaj care i-a făcut pe fani să creadă că i-a luat ceva vreme să facă acest pas important, iar planurile fuseseră făcute înainte de plecarea în Republica Dominicană.

„Simo, mulțumesc. Cererea fusese depusă la ghișeu mai demultișor”, a scris prezentatorul Survivor. Faimoasa i-a dat replica imediat, în stilul umoristic care o caracterizează: „Nu era piatra potrivită, și apropo de piatră…DAAAAAMN!”, a fost răspunsul Simonei Hapciuc.

Adauga un comentariu