Cancan

Daniela Crudu nu ține cont de vârstă și se afișează în ipostaze surprinzătoare. Ce spune focoasa brunetă despre operațiile estetice

Publicat: 18 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Crudu nu ține cont de vârstă și se afișează în ipostaze surprinzătoare. Ce spune focoasa brunetă despre operațiile estetice
La vârsta de 32 de ani, Daniela Crudu se bucură de celebritate, fiind una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton.

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz, Daniela Crudu, nu ține cont de vârstă și se afișează în ipostaze surprinzătoare. Fosta asistentă tv nu ezită să se lase fotografiată cu formele la vedere, spre încântarea publicului masculin. Nu de puține ori aceasta a fost criticată pentru aparițiile ei, fiind protagonista unor controverse și scandaluri de amploare. Recent, Daniela Crudu și-a surprins fanii cu o nouă înfățișare. Iată ce spune focoasa brunetă despre operațiile estetice.

Daniela Crudu nu ține cont de vârstă și surprinde cu aparițiile provocatoare

Celebra asistentă tv Daniela Crudu a fost mereu în atenția publicului, având în vedere ipostazele în care a apărut de-a lungul timpului. Mai mult, relațiile de dragoste tumultuoase i-au adus celebritatea. Focoasa brunetă s-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși, iar poveștile de iubire s-au încheiat mereu cu discuții aprinse și controverse în lumea mondenă.

La vârsta de 32 de ani, Daniela Crudu se bucură din plin de viață și de celebritate. Aceasta nu ezită să își facă toate poftele, dovadă fiind fotografiile de pe rețelele de socializare. Focoasa brunetă din showbiz-ul autohton se mândrește cu vacanțele de lux și ținutele provocatoare.

Recent, Daniela Crudu și-a surprins urmăritorii din mediul online cu poze în ipostaze extrem de sexy. Bruneta face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene, fiind curtată de bărbați celebri din România.

Controversata brunetă a făcut furori și pe vremea când a pozat goală într-o revistă pentru bărbați, însă nu a ezitat să se lase fotografiată nud de-a lungul timpului. Aceasta a fost criticată de unii pentru aparițiile îndrăznețe și scandaloase.

O altă vedetă care a surprins cu ipostaze incendiare în mediul online este artista Carmen de la Sălciua. Aceasta s-a afișat în ținute sexy, spre încântarea admiratorilor ei. De asemenea, și focoasa brunetă Andreea Tonciu a pozat nud și își asumă fiecare apariție controversată. În celebra revistă Playboy a pozat și celebra Gina Pistol, care a fost propulsată în atenția publicului după ce a realizat pictorialul provocator.

Cum arată focoasa brunetă după operațiile estetice

Daniela Crudu atrage privirile tuturor cu formele fără cusur și ținutele extrem de sexy. Mândră de fizicul ei, bruneta nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite. Fosta asistentă tv este adepta operațiilor estetice și a recunoscut că are mai multe intervenții. Aceasta a trecut prin câteva transformări fizice spectaculoase, spre surprinderea tuturor.

Daniela Crudu și-a schimbat înfățișarea, dorind să aibă un fizic perfect. Cei mai mulți au sancționat-o pe brunetă pentru că ar fi exagerat cu operațiile estetice, însă fosta asistentă tv nu a ținut cont de criticile celor din jur.

Aceasta a mărturisit în repetate rânduri care sunt intervențiile estetice pe care le are și de ce nu poate renunța la ele.

,,Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. (…)

Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele.”, a precizat focoasa brunetă.

Recent, Daniela Crudu și-a făcut o altă intervenție pentru care a investit o sumă considerabilă. Vedeta nu ține cont de bani când vine vorba de aspectul fizic și își dorește să se mențină în formă.

,,Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne, pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. Picul ăla de grăsime tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Sunt fericită!”, a declarat fosta asistentă tv.

La vârsta de 32 de ani, Daniela Crudu se bucură de celebritate, fiind una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Focoasa brunetă nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia. Aceasta își surprinde fanii cu fotografii incendiare și ținute extrem de sexy.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu