Cancan ultimă oră

Daniela Crudu, prima postare după ce a fost ruptă cu bătaia. S-a pozat cu un cuțit

Publicat: 17 feb. 2020

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate, în urmă cu o săptămână, de iubitul ei, Seco Dubravko. Vedeta a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor și a suferit o fractură de piramidă nazală, dar și mai multe vântăi la nivelul feței, în urma loviturilor încasate. Ulterior, fosta asistentă a lui Dan Capatos și-a închis contul de Instagram.

“Minunea” a durat, însă, doar câteva zile. Pentru că Daniela Crudu nu a putut sta departe de cunoscuta rețea de socializare. Bruneta și-a reactivat contul, iar duminică a și postat o fotografie cu ea. Vedeta s-a pozat cu un cuțit, în timp ce tăia niște citrice. În doar câteva minute, imaginea a strâns peste 1000 de aprecieri, semn că fanii erau nerăbdători să afle în ce stare se află Daniela Crudu.

Daniela Crudu, desfigurată de croat
Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență, în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată de fosta asistentă TV.

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar, la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei.

Adauga un comentariu