Cancan

Daniela Gyorfi se lansează în afaceri alături de partenerul ei de viață. Cum i-a mers artistei în pandemie

Publicat: 16 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Gyorfi se lansează în afaceri alături de partenerul ei de viață. Cum i-a mers artistei în pandemie
Daniela Gyorfi și familia ei se mută în casă nouă

Îndrăgita artistă Daniela Gyorfi a anunțat că are de gând să intre în afaceri împreună cu partenerul ei de viață, George Tal. În plus, se pare că artistei i-a mers foarte bine în pandemie, după ce de curând și-a achiziționat o casă nouă. Cât despre business-ul la care s-a gândit Daniela Gyorfi, are legătură cu activitatea ei profesională, însă nu se așteaptă să-i fie ușor.

Una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton, Daniela Gyorfi are în spate o carieră solidă și o vechime considerabilă. Dacă acum ea este un nume în lumea muzicii de petrecere și a manelelor, la începutul carierei ea a abordat un alt registru muzical. Și totuși, și-a dat seama că nu are nicio șansă să performeze, astfel că a schimbat macazul. Nu în ultimul rând, de-a lungul timpului, vedeta a trecut prin mai multe schimbări de look. Astfel, putem spune că a reușit să se reinventeze cu succes atât din punct de vedere fizic, cât și muzical. Altfel spus, se poate vedea cu ochiul liber cât de mult s-a schimbat artista față de cum arăta în tinerețe, ea apelând chiar și la operații estetice. Iar acum, vedeta și-a îndreptat atenția către un nou domeniu de pe urma căruia ar putea câștiga bani frumoși.

Daniela Gyorfi se mută în casă nouă

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, Daniela Gyorfi poate spune că perioada pandemiei i-a priit financiar. Deși pentru mulți artiști, această perioadă a fost destul de grea, vedeta blondă și-a cumpărat de curând o casă nouă și abia așteaptă să se mute în ea, alături de fiica și partenerul de viață.

Până acum, Daniela Gyorfi și familia ei au locuit într-un apartament, însă nevoile cresc și lumea se dezvoltă. Astfel, cei trei au decis să se mute într-o casă care să le ofere mai mult spațiu și confort. Vedeta a dezvăluit totodată cum se simte la nivel spiritual, odată cu această mutare.

„Cu siguranță este un lucru pozitiv, de când am pășit în această casă, am simțit energie pozitivă și deși este mai la ieșire din București și un pic mai retras, George a simțit și el acest lucru și ne-a plăcut la amândoi ca stare. Este un nou început, un lucru pe care mi l-am dorit foarte mult și pe care m-a ajutat Dumnezeu să îl pot duce până la capăt”, s-a destăinuit vedeta blondă care a pozat în tinerețe în Playboy.

Daniela Gyorfi intră în afaceri

Este binecunoscut faptul că pandemia i-a afectat grav pe cei mai mulți dintre români, mai ales pe artiști. Iar acest lucru i-a făcut pe unii dintre ei să se reorienteze către alte meserii. Printre aceștia este Daniela Gyorfi, care a avut de suferit de la scăderea numărului de evenimente artistice. Cum resursele financiare s-au mai împuținat față de perioada anterioară, Daniela Gyorfi a luat decizia de a încerca și altceva.

Văzând că o parte din colegii ei de breaslă au ales să intre în lumea business-ului și au avut și succes, artistei i-a venit ideea să își unească forțele cu partenerul de viață și tatăl fetiței sale, George Tal, și să își deschidă propria afacere. Daniela Gyorfi a explicat, de curând, despre ce afacere este vorba și cum privește noua sa activitate.

„Ne vom deschide și noi, în curând, o afacere, un club, însă e greu. Nu m-am gândit niciodată că pot face altceva, pentru că eu am cântat foarte mult și am evenimente din martie, slavă Domnului, dar iau în considerare să mai fac și altceva. Cu siguranță, poți să te dezvolți, dacă vrei neapărat. Nu știu dacă pot face ceva spectaculos, dar mergem înainte”, a dezvăluit Daniela Gyorfi, artista care își dorește să dea lovitura în afaceri.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu