Cultural

Daria Crișan, ca o păpușă la absolvire! Fiica cea mare a lui Cătălin Crișan s-a transformat într-o femeie superbă

Publicat: 20 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daria Crișan ca o păpușă la absolvire Fiica cea mare a lui Cătălin Crișan s-a transformat într-o femeie superbă
Daria Crișan a absolvit anul acesta Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”

Daria Crișan a absolvit anul acesta Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, iar zilele trecute a publicat, pe Instagram, și pozele de la absolvire.

Fericită, entuziasmată, tânăra de 23 de ani a scris un mesaj emoționant în dreptul pozelor de la festivitate.

Daria Crișan, ca o păpușă la absolvire

Daria a publicat zilele trecute pe Instagram un mesaj emoționant alături de pozele de la absolvire.

„Actriț’ cu diplomă. Îi mulțumesc Dariei de acum 3 ani pentru curajul de a-și pune propria fericire pe primul loc. Anul întâi a fost despre iubire, anul al doilea a fost cu obstacole, iar anul al treilea mi-a dat aripi.

Vă iubesc, colegi, profesori, sunt mândră să spun că mi-am început călătoria cu tine, UNATC”, a scris Daria, făcând referire la faptul că a renunțat la Medicină, pentru Actorie.

Lucia Bubulac, mama ei, a explicat total mai bine într-un interviu oferit anul trecut.

”Amândoi copiii au ales domeniul artistic, cum poate era ușor de anticipat. Daria a intrat la medicină și a renunțat după primul an, pentru ca sufletul i-a spus că direcția e greșită.

Este studentă acum la actorie, la UNATC, în anul trei și simte că acolo este locul ei. Raris este student în anul întâi la Conservator, la secția compoziție muzică ușoară, iar pianul îl ajută să-și exprime emoția creativă, fără de care nu ar fi fericit.

Au proiecte frumoase împreună și sunt sigură că viitorul va confirma alegerea pe care au făcut-o”, spunea aceasta.

Ce relație are Daria cu tatăl lor, solistul Cătălin Crișan

Lucia Bubulac a povestit că Daria și Raris (20 de ani) au o relație bună cu tatăl lor, solistul Cătălin Crișan, de care ea a divorțat în anul 2009.

„Legătura cu tatăl lor, este o legătură firească, între tată și copii. Nu-i creștem împreună, îi creștem separat, adică suntem implicați în moduri diferite. Contribuții diferite! Despărțirea noastră aparține deja trecutului”, a explicat, pentru FANATIK, fosta soție a lui Cătălin Crișan.

Cătălin Crișan are trei copii din două căsnicii. În 2009, artistul a divorţat de Lucia Bubulac, după 14 ani de căsnicie, iar în 2013 se despărțea de cea de-a doua soție, tot medic, Ioana Alina Cupșa. Cu Ioana Alina Cupșa, artistul mai are o fetiță, Lara, născută în anul 2012. Solistul a declarat recent că nu exclude o a treia căsătorie, dacă se va ivi ocazia.

Adauga un comentariu