Cancan

Cătălin Crișan, un artist ajuns la o vârstă respectabilă. În ce relații este cântărețul cu fiica lui din prima căsnicie

Publicat: 21 oct. 2021
catalin crisan varsta
Catalin Crisan a ajuns la o varsta respectabila

Îndrăgit de public pentru melodiile sale de dragoste, Cătălin Crișan este un artist ajuns la o vârstă respectabilă. Având o carieră de succes și o viață amoroasă agitată, admiratorii acestuia se întreabă în ce relații este cântărețul cu fiica lui, Daria, care i-a moștenit talentul muzical.

Cătălin Crișan, un artist ajuns la o vârstă respectabilă

La 53 de ani, celebrul cântăreț demonstrează că talentul nu ține cont de vârstă. Artistul a iubit dintotdeauna muzica, iar piesele sale au fost apreciate mereu. Și în prezent Cătălin Crișan compune piese și le cântă în stilul caracteristic. 

Mai mult decât atât, vârsta nu l-a împiedicat să se reinventeze ori de câte ori a fost nevoie și a trecut prin multe transformări. A participat la numeroase emisiuni unde a vorbit deschis despre cariera sa frumoasă, pe care a construit-o în timp. 

Dincolo de cariera impresionantă, viața artistului a fost una agitată pe plan personal. Cătălin Crișan a fost căsătorit de două ori, ambele relații sfârșind prin despărțiri scandaloase. 

Din prima căsnicie cu Lucia Bubulac are doi copii, pe Daria și Raris, iar cu a doua soție, Alina Cupşa, are o fetiță, pe Lara Maria. 

Divorțurile de cele două femei au fost grele pentru artist și urmate de replici dure în presă. Cătălin Crișan a mărturisit la mai multe emisiuni că dintotdeauna și-a dorit să păstreze legătura cu cei trei copii, chiar dacă aceștia nu au dorit să vorbească cu el pentru o perioadă îndelungată.

Cu toate acestea, se pare că tensiunile dintre îndrăgitul cântăreț și copiii lui s-au mai atenuat.

În pofida vieții personale agitate, Cătălin Crișan este un artist emblematic pentru muzica ușoară românească. Firea sa romantică și boemă, precum și melodiile sale de dragoste au atras admirația publicului.

În ce relații se află cântărețul cu fiica lui, Daria Crișan

Cătălin Crișan este un artist de succes, dar și un tată mândru. Fiica lui din prima căsătorie, Daria, i-a moștenit talentul artistic.

Dacă în prezent relația dintre cei doi este una bună, altfel au stat lucrurile în trecut. După divorțul părinților, Daria nu a dorit să păstreze legătura cu tatăl ei. Între timp, Daria s-a maturizat și a înțeles de ce părinții ei au decis să meargă pe drumuri separate. 

Cătălin Crișan se poate declara un tată fericit și mândru. Frumoasa Daria a ales să studieze medicina, dar nu a renunțat la muzică. Ea cântă de la 10 ani și este pasionată și de teatru, aceasta colaborând și cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase. 

Daria a recunoscut că a moștenit talentul artistic de la celebrul său tată, Cătălin Crișan, dar a dorit să urmeze și o profesie în domeniul medical.

„Eu vreau să cânt în continuare și eu știam că dacă voi alege arta nimic nu e stabil. Astfel, m-am decis să aleg ce-mi place. Mama mea este medic și a fost și este în continuare o inspirație pentru mine.”, a declarat tânăra într-o emisiune. 

Cătălin Crișan a vorbit deschis despre decizia fiicei sale, artistul considerând că Daria poate deveni un bun medic, dar și o cântăreață celebră:

„Are o voce senzațională și nu zic asta că sunt tatăl ei. A ales însă Medicina, însă sper să mai aibă timp să și cânte”, a mărturisit Cătălin Crișan.

Relația dintre îndrăgitul artist și fiica sa este una apropiată în prezent, cei doi participând împreună la mai multe emisiuni televizate.

Cătălin Crișan este un artist de succes ajuns la o vârstă respectabilă. Pe lângă o carieră deosebită, presărată cu reușite profesionale, se pare că și pe plan personal lucrurile s-au liniștit. Relația cu fiica Daria este acum una apropiată, artistul fiind extrem de mândru că aceasta i-a moștenit talentul muzical. 

Adauga un comentariu