Sport

Darren Cahill a dezvăluit ce semn face către Simona Halep, în timpul meciurilor

Publicat: 08 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Darren Cahill a dezvăluit ce semn face către Simona Halep în timpul meciurilor

Darren Cahill a făcut o dezvăluire care spune multe despre relația pe care o are cu Simona Halep. Antrenorul susține că există un semn pe care îl face către româncă, atunci când aceasta exagerează pe teren cu semnele pe care le face către boxa ei.

„Singurul semnal pe care îl am cu Simona este atunci când gesticulează prea mult către mine, îmi pun ochelarii și ea înțelege că trebuie să tacă din gură”, a dezvăluit Darren Cahill, în presa din Australia.

Marea schimbare din ultimii ani

Darren Cahill a ajutat-o pe Simona Halep nu numai la nivelul tactic, ci și la cel mental. Australianul a explicat care este marele plus al semifinalistei de la Australian Open.

„Din punctul meu de vedere, relația noastră a rămas la fel. Simona e la fel de stresată pe teren cum era și înainte, dar încearcă să învețe să stăpânească și să controleze acest fapt.
De acest lucru sunt cel mai mândru, că e capabilă să lupte atunci când lucrurile sunt împotriva ei. Aceasta este marea schimbare pe care am văzut-o în ultimii doi-trei ani”, a spus Darren, într-o conferință de presă, cu două săptămâni în urmă.

Turneul de la Dubai se va disputa în perioada 17-22 februarie.
Turneul de la Doha se va disputa între 23 și 29 februarie

Adauga un comentariu