Cancan

Datoria incredibilă a lui Irinel Columbeanu la cimitirul unde e îngropat tatăl lui

Publicat: 20 nov. 2020
Irinel Columbeanu ingandurat
Datoria incredibilă a lui Irinel Columbeanu la cimitirul unde e îngropat tatăl lui

Datoria incredibilă a lui Irinel Columbeanu la cimitirul unde e îngropat tatăl lui, afaceristul pare să fi ajuns la sapă de lemn. Îngrijitorul mormintelor a precizat că nu a mai văzut pe nimeni în ultima perioadă la locul de veci unde este îngropat tatăl fostului milionar.

Afaceristul de la Izvorani pare să fi ajuns la sapă de lemn, iar la finalul lunii trecute a avut parte de un alt eveniment nefericit.

Datoria incredibilă a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu de-abia își mai duce traiul într-un apartament cu două camere din zona Colentina. Fostul afacerist este dator vândut, pentru că nu a mai plătit nici impozitul pe locul de veci al părinților săi, Irinel Columbeanu a acumulat o datorie de 117 lei.

Îngrijitorul locurilor de veci spune că în ultima perioadă nu a mai văzut pe nimeni să vină să se intereseze de locul de veci. ”N-am mai văzut pe cineva aici (la mormânt n.r.) de nu mai știu când. El (Ion Columbeanu n.r.) a fost un om foarte bun. Când trăia, mă ruga să am grijă de mormântul soției lui și îmi mai dădea câte ceva” a spus îngrijitorul cimitirului, potrivit wowbiz.ro.

Columbeanu a dus o viață de lux

Până să ajungă la datoria incredibilă, Irinel Columbeanu a dus o vitae de lux. Conducea un bolid de lux de 240.000 de euro, iar acum Irinel Columbeanu conduce un Mercedes vechi de 20 de ani. În prezent, Oană, iubita lui i-a rămas alături indiferent în ce situație se află Irinel Columbeanu în aceste momente grele.

Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu, fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor, de când s-a mutat în America

Fanii fostului cuplu de la Izvorani au continuat să urmărească evoluția celor doi și după ce ei au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea și divorțul dintre ei a fost cu scandal, acuzațiile au curs pe bandă rulantă și niciunul nu a vrut să renunțe la adevărul lui. Mai mult, Monica a fost nevoită să stea mult timp fără fiica ei, iar de câțiva ani totul s-a întors în favoarea fostului model. Irinuca a ales să se mute alături de Monica Gabor și Mr. Pink în Statele Unite ale Americii.

Irina a fost pentru o perioadă un mic influencer și la 14 ani a reușit să organizeze chiar și un giveaway pentru fanii ei. De o lungă perioadă, însă, ea a dispărut total din mediul online. Mulți își pun întrebări cu privire la situația ei din punct de vedere social, dar în timpul acesta nimeni nu-și face griji că nu s-ar simți bine în noua familie, mai ales că sigur s-a adaptat extraordinat de repede la viața de peste Ocean.

În timpul acesta, Irinel Columbeanu a trecut de la extaz la agonie, a rămas fără avere și trăiește cum nu a făcut-o niciodată. Acum stă în chirie, într-un apartament cu două camere. Fostul milionar nu și-a mai văzut propriul copil de mai bine de doi ani de zile. Totuși, cei doi pot comunica prin intermediul tehnologiei, chiar dacă nu se văd fizic. Inițial, Fetița a fost crescută de Irinel Columbeanu, care a și câștigat custodia sa. Totuși, în urmă cu 2 ani fata a ales să se mute cu mama sa, Monica Gabor.

Adauga un comentariu