Actualitate

David Pușcaș, dezamăgit de părinții adoptivi. Fiul Luminiței Anghel a ajuns de nerecunoscut

Publicat: 28 apr. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
David Pușcaș dezamăgit de părinții adoptivi. Fiul Luminiței Anghel a ajuns de nerecunoscut
David Pușcaș este într-un continuu conflict cu părinții săi adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș

David Pușcaș susține că este dezamăgit de părinții adoptivi, ba chiar a susținut la un moment dat că îl reneagă pe tatăl său. Pe când avea doar 11 ani, copil a fost prins în scandalul divorțului dintre Luminița Anghel și Marcel Pușcaș. La acea vreme, David Pușcas a ales-o pe mama sa adoptivă, însă după numai câțiva ani a ajuns să fie în conflict și cu aceasta.

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, este de nerecunoscut. Recent, tânărul în vârstă de 29 de ani a vorbit despre situația precară în care se află. Acesta fapt a stârnit foarte multe reacții din partea oamenilor, care și-au manifestat îngrijorarea față de igiena sa. Cu toate acestea, tânărul a ținut să tragă un semnal de alarmă că se luptă cu depresia.

David Pușcaș, dezamăgit de părinții adoptivi

În urmă cu ceva timp, fiul adoptiv al Luminiței Anghel a fost invitat la podcastul „În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță. Acesta a spus lucruri destul de dure despre mama lui și despre partenerul acesteia, Silviu Dumitriade.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș.

Mai mult, în urmă cu mai bine de 15 ani, băiatul spunea că nu îl consideră tată pe Marcel Pușcaș. În timpul procesului dintre Luminița Anghel și tatăl său adoptiv, David a fost obligat să aleagă între părinți, fiind prins în cearta lor. Atunci i-a luat apărarea Luminiței și a spus că vrea să rămână cu mama lui.

„Să știți că el (n.r. – Marcel Pușcaș) este un om foarte… Mi-a făcut mama de râs la televizor și să nu credeți vreodată că ese un om corect. Să știți asta! Este un nesimțit și nu merită dragostea mea pentru că nu mai este tatăl meu! El e zero, e un nimic”, spunea în 2008 David Pușcaș.

Cu timpul, însă, și Luminița Anghel a rupt orice legătură cu David Pușcaș și nu pare să mai vrea să știe nimic despre situația cu care se confruntă tânărul.

Dana Marijuana l-a „adoptat” pe fiul Luminiţei Anghel

De-a lungul timpului, David Pușcaș a fost implicat în foarte multe scandaluri, în care a făcut acuzaţii grave la adresa mamei sale, care l-a înfiat de când era mic. Însă, în cele din urmă, acesta și-a găsit un alt refugiu, în viața Danei Marijuana, solista care făcea furori în anii 90, în hip-hop-ul românesc. Supranumită „cea mai fidelă fată”, Dana Coteanu i-a întins o mână de ajutor și recunoaște că a devenit ca și copilul ei.

„David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a declarat Dana Coteanu.

Comentarii
Adauga un comentariu