Cancan ultimă oră

Ce vedetă „l-a adoptat” acum pe David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel: „E ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”

Publicat: 28 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce vedetă l-a adoptat acum pe David Pușcaș fiul Luminiței Anghel E ca și copilul meu trebuie să am grijă de el
Ce vedetă „l-a adoptat" acum pe David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel: „E ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el"

S-a scris mult despre relația tumultuoasă dintre Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, David. Amândoi au fost la televizor sau invitați la diverse podcasturi și și-au spus partea de adevăr. S-a văzut cât suferă și cât de afectați sunt, dar relația dintre ei tot complicată a rămas. Mai nou, fiul Luminiței Anghel și-a găsit o nouă „mamă” adoptivă.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit. Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș.

David ar fi fost supus și unor tratamente violente

Prin intermediul unei emisiuni din mediul online, David Pușcaș a scos la iveală amănunte cutremurătoare despre relația dintre el și soțul Luminiței Anghel. Tânărul susține că Silviu Dumitriade l-a călcat în picioare și l-a lovit cu pumnii și cu picioarele.

„M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal”, a spus David Pușcaș pe YouTube.

Dana Coteanu: „Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”

Iată că, între timp, fiul rătăcitor al Luminiței Anghel și-a găsit un alt refugiu, în viața și în sufletul Danei Marijuana, solista care făcea furori în anii 90-2000, în hip-hop-ul românesc.

Supranumită „cea mai fidelă fată”, Dana Marijuana, pe numele ei Dana Coteanu, i-a întins o mână de ajutor lui David Pușcaș și spune că este precum copilul ei.

„David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a declarat Dana Coteanu pentru Ego.ro.

Comentarii
Adauga un comentariu