Prima pagină » Radio » Actualitate » David Pușcaș recunoaște că a fost traumatizat în copilărie. Ce a pățit cât a stat în casa mamei adoptive, Luminița Anghel

David Pușcaș recunoaște că a fost traumatizat în copilărie. Ce a pățit cât a stat în casa mamei adoptive, Luminița Anghel

04 aug. 2022, 11:20,
BZI.ro, în Radio

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, are amintiri traumatizante din copilărie, în perioada când a locuit în casa artistei. Acesta a povestit într-o emisiune TV că avea parte de un tratament diferit și chiar a fost supus unor violențe greu de imaginat. David Pușcaș recunoaște că vinovat de toate acestea a fost Silviu Dumitriade, actualul soț al mamei sale adoptive.

Viața lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, s-a schimbat radical după ce a ieșit de sub tutela mamei sale. Tânărul, acum în vârstă de 23 de ani, a început să trăiască pe cont propriu de acum 4-5 ani. Relațiile dintre David Pușcaș și mama sa adoptivă s-au răcit de tot, ambii lansând acuzații unul la adresa celuilalt. S-a crezut că atunci cât a locuit în casa mamei sale, acesta a dus o viață lipsită de griji, însă adevărul pare să fie altul.

David Pușcaș recunoaște că a fost traumatizat în copilărie

Recent, David Pușcaș și-a deschis sufletul și a trecut în revistă momentele care i-au marcat viața, din perioada în care a trăit în casa Luminiței Anghel, mama sa adoptivă. Acesta i-a povestit lui Mihai Ghiță, moderatorul emisiunii „În Oglindă”, de la Kanal D, că unele dintre cele mai traumatizante momente trăite au legătură cu Silviu Dumitriade, actualul soț al Luminiței Anghel.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajuns acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit. Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș.

Mai mult, David ar fi fost supus și unor tratamente violente, care și-au pus amprenta ireversibil asupra sa.

„M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a mai susținut David Pușcaș.

Ba chiar a fost nevoit, copil fiind, să îndure și o serie de pedepse de-a dreptul halucinante. Fiul Luminiței Anghel susține că de multe ori nu a fost primit în casă, fiind nevoit să doarmă pe unde apuca, chiar și în scări de bloc.

David Pușcaș regretă că nu a rămas alături de tatăl adoptiv

Unul dintre marile regrete ale tânărului este că atunci când Luminița Anghel s-a separat de Marcel Pușcaș, bărbatul alături de care artista l-a adoptat pe David, nu a ales să trăiască împreună cu tatăl său.

„M-am simțit vinovat că nu m-am dus la tata. Cu mama nu mai am nicio treabă. Am trăit 18 ani în casa unui străin. Oare ce am însemnat pentru ea? Ea a spus că a adoptat la impuls”, a mai declarat fiul adoptiv al Luminiței Anghel.

Reamintim că Luminița Anghel s-a căsătorit, în 2012, cu Silviu Dumitriade. Cei doi au un băiat, Filip. Cu toate acestea, David a fost adoptat de artistă atunci când era măritată cu Marcel Pușcaș. Iar anterior căsniciei cu Pușcaș, Luminița a mai fost căsătorită cu Dragoș Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *