Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, s-a schimbat radical. Ce look a abordat acum

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, s-a schimbat radical. Ce look a abordat acum

28 iun. 2021, 09:19,
BZI.ro, în Cultural

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, și-a schimbat total look-ul. Acesta se machiază strident și se încalță cu pantofi cu toc. Tânărul îi surprinde mereu pe urmăritorii săi din mediul online cu postările pe care le face.

În vârstă de 22 de ani, David s-a schimbat complet, iar relația cu mama sa s-a răcit.

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, schimbare radicală de look

David  s-a mutat singur și își ocupă tot timpul cu rețelele de socializare. De-a lungul timpului a încercat o carieră în televiziunea, chiar și în muzică, însă de ceva timp se dedică rețelelor de socializare, în special Instagramului.

Tânărul și-a schimbat look-ul, iar acum apare adesea machiat intens la ochi, cu buzele roșîi și unghiile făcute. David are un piercing în sprânceana stângă, dar și un cercel în ureche. Aceasta a adoptat o înfățișare excentrică și este criticat de unii internauți.

În altă postare de pe Instagram, fiul Luminiței Anghel apare îmbrăcat într-o jachetă de blugi, iar în picioare are pantofi cu toc.

David Pușcaș nu mai vorbește cu Luminița Anghel

Luminița Anghel l-a adoptat pe David și a încercat să îi ofere tot ce e mai bun, însă lucrurile s-au complicat odată cu perioada de adolescență a băiatului, care a devenit un tânăr problemă.

Scandalurile au început din momentul în care artista i-a cerut lui David să își găsească un loc de muncă. Tânărul a acuzat-o la acel moment pe mama sa că vrea să scape de el, pentru că a făcut un copil pe cale naturală. Acesta susține că de luni bune, Luminița Anghel nu îl mai ajută cu bani și că în momentul de față el se întreține singur.

Într-un interviu, David a vorbit despre stagiul relației la care a ajuns cu părinții lui.

“Eu sunt omul nimănui, nu am familie, nu am pe nimeni. Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani”, a spus el, cu amărăciune.

vDavid a fost înfiat de solista Luminița Anghel și de fostul fotbalist Marcel Pușcaș pe când David avea doar patru anișori. După doar șapte ani, cei doi soți au decis să încheie mariajul care era în ultima perioadă tot mai plin de scandaluri. Din acel moment David a ajuns să fie un rebel, iar celebra cântăreață nu a mai reușit să îl țină în frâu. Cu toate că Luminița Anghel a făcut tot felul de eforturi pentru acesta, David susține că a fost un copil nedorit.

Ce s-a întâmplat cu Măriuca, copilița pe care a vrut s-o adopte Luminița Anghel

La ani distanță de scandalul media, nimeni nu mai știe ce s-a ales de aceasta.

După mai mult timp de la evenimentul ce a ținut prima pagină a ziarelor, Angelica Constantin, mama biologică a fetiței, i-a cerut public scuze artistei.

În prezent, Angelica Constantin reușește să supraviețuiască cerșind într-un cimitir din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *