Titlurile zilei

De 20 de ani trăiește un coșmar! Petrică Gică a fost păcălit de propria soră și a ajuns în stradă – FOTO

Publicat: 07 ian. 2023
_____ Vizualizări 8 Comentarii
De 20 de ani trăiește un coșmar Petrică Gică a fost păcălit de propria soră și a ajuns în stradă - FOTO
Petrică Gică a fost fierar și a lucrat toată tinerețea, pentru a reuși să-și construiască un viitor

Acum 20 de ani, un bărbat și-a pus încrederea în rudele sale și a vândut casa în care locuia pentru a-și cumpăra un loc mai aproape de ei. Surpriza a fost de proporții când a fost păcălit de propria soră și a ajuns în stradă. De atunci locuiește pe străzi, având ca obiectiv principal supraviețuirea. Și-ar dori să aibă o bătrânețe liniștită, însă în acest moment nu mai poate munci, deoarece este foarte bolnav

Petrică Gică are 54 de ani și de mai bine de 20 de ani locuiește pe străzi. În tinerețe, bărbatul a fost fierar, dar nu a mai putut lucra din cauza faptului că a avut picioarele rupte și nu mai putea să stea în poziție verticală. Ulterior și-a pierdut casa, din cauza surorii sale care l-ar fi mințit că-i va cumpăra un loc mai aproape de ea.

o poză cu o persoană la Baia Publică
Petrică Gică a avut încredere în sora lui, care i-a zis că îi cumpără un loc mai aproape de ea dacă-și vinde casa

Petrică Gică a fost păcălit de propria soră și a ajuns în stradă: „Trăiesc numai cu amintirile”

o poză cu o cameră de la Baia Publică
Bărbatul destăinuie cu tristețe că a avut zile când era sacul de box al trecătorilor nemulțumiți și nu se putea opunea

Petrică Gică a fost fierar și a lucrat toată tinerețea pentru a reuși să-și construiască un viitor. Din nefericire, viața i-a pregătit niște surprize și toate planurile i s-au năruit, pentru că nu a mai putut lucra din momentul în care și-a rupt picioarele. La scurt timp a rămas și fără un acoperiș deasupra capului.

„Toată tinerețea mea am lucrat la fierărie. După ce mi-am rupt ambele picioare nu am mai fost la fel și nu am mai putut lucra ca înainte. După tot necazul acesta am mai primit și o palmă de la sora mea, care e doar pentru ea și m-a făcut să-mi vând casa. Mi-a zis că îmi cumpără un loc mai aproape de ea sau îmi construiește ceva în curtea ei, însă nu a fost așa și am ajuns pe străzi”, mărturisește Petrică Gică.

De aproape 20 de ani, bărbatul trăiește un coșmar, deoarece viața pe străzi nu este tocmai ușoară. Acesta destăinuie cu tristețe că a avut zile când a fost sacul de box al trecătorilor nemulțumiți și nu se putea opune.

„De 20 de ani trăiesc pe străzi și am dus o viață mai rea decât a unui câine. Au fost zile când nu am mâncat nici măcar un colț de pâine și zile când eram batjocorit de toți trecătorii. Acum am noroc că am găsit centrul de aici și stau pe iarnă, într-un loc cald. Nici nu am cuvinte de mulțumire”, zice bărbatul.

o poză cu paturile de la Baia Publică din Iași
După ani grei de muncă, bărbatul a ajuns să fie singur pe lume, pentru că propria lui familie fuge de el

Chiar dacă a ajuns într-o situație grea, ieșeanul încearcă să se pună pe picioare

o poză un bărbat, care locuiește la Baia Publică din Iași
Petrică Gică a avut ambele picioare rupte și nu mai poate munci ca în tinerețe, însă se luptă pentru a-și câștiga măcar bani de mâncare

Cu toate că are probleme cu picioarele, Petrică nu fuge de muncă și încearcă să se ducă acolo unde este nevoie de el, dar spune cu sufletul sfâșiat de durere că foarte mulți oameni refuză să-l ia la lucru când aud că locuiește pe stradă.

„Merg cu ziua la muncă, dar mulți oameni fug de mine când aud că stau pe stradă. Muncesc așa cum pot pentru a-mi câștiga niște bani de mâncare, însă nu am unde mereu. Pe timpul verii mai mergeam și prin sate să ajut lumea la munca de câmp”, adaugă Petrică.

După ani grei de muncă, bărbatul a ajuns să fie singur pe lume, deoarece nu a fost căsătorit niciodată, iar propriii frați au ajuns să fugă de el.

„Nu am fost căsătorit niciodată și nu am propria mea familie. După ce au murit părinții, sora mea m-a păcălit și a fugit de mine. Nu îi pasă că are un frate care nu are ce mânca și se poate stinge din viață în orice moment. Am rămas doar cu amintirile unei vieți bune și zilele pe care le mai am le voi trăi așa cum voi putea”, mai spune bărbatul care a fost păcălit de propria soră.

Comentarii
  • Pai neamurile si familia folosesc lubrifiant si imaginatie de calitate si pina realizezi asta esti lachit demult , lasat in curu gol si aruncat in sant, is patit si eu grav dar am mers inainte

  • Îl cunosc pe acest om știu toată povestea lui,sora lui a distrus toată familia practic toți oamenii din jurul ei,am avut un frate care locuia tot in aceasta casa bătrânească care a vânduto la terorizat pana sa sinucis pe nu petrica stefan,mai are o sora pe care a convinso sa vândă aparatamentul din Nicolina Clopotari,ia luat bănuții și și-a deschis magazin in dumbrava Ciurea și lăsat femeia pe drumuri cu 4 copii etc

  • A mai avut un frate pe nume petrica stefan la terorizat pana sa sinucis,mai are o sora pe care a convinso sa vândă apartamentul k o va ajuta cu copii si ai va lua greutățile după ce ia vândut apartamentul ia dat copii la casa de copii si a pus mâna pe bani de pe apartament ferească Dumnezeu de așa oameni!!!

  • Nu știu cum dar trebuie făcut ceva și data in judecată o cunosc pe aceasta femeie se numește grămada ileana locuiește in sat dumbrava comuna Ciurea județul iasi are un bar deschis la negru și prostește oamenii le ia pensiile cu alchool prefăcut e trist ce poate face aceasta ființa !

  • Trebuie ajutat acest om data in judecată trebuie mers in acel sat unde se afla casa sat ciorbesti comuna miroslava Jud iasi tot satul știe oamenii sunt martori la tot ce sa întâmplat !

  • Da știu povestea a avut 4 copii sora ei după cea vândut apartamentul ia dat copii la centrul de plasament și a lăsat femeia pe drumuri

  • Da știu povestea a avut 4 copii sora ei după cea vândut apartamentul ia dat copii la centrul de plasament și a lăsat femeia pe drumuri totul este real

Adauga un comentariu