Local

De astăzi, Direcția Regională Vamală Iași are un nou director general!

Publicat: 27 apr. 2020

Noi schimbări la conducerea Direcției Regionale Vamale Iași. În cursul săptămânii trecute, Dan Ceaușu, susținut de PSD, a fost revocat din funcție, urmând să se întoarcă pe postul de la Piatra Neamț. În locul acestuia a fost numit Dănuț Bolohan, care a mai ocupat această funcție, susținut de PNL. La un moment dat, în cărți era și Elena Cotea, șefa vămii Albița, dar propunerea nu a mai stat în picioare. Mandatul lui Bolohan este valabil începând de astăzi și are o durată de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire.

Dănuț Bolohan fost apelat telefonic în mai multe rânduri, dar nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii despre proiectele de viitor. Conform declarației de avere, Bolohan deține două apartamente în Suceava de 74,5 metri pătrați și 61,09 metri pătrați. În 2016 a cumpărat un autoturism marca Kia Sportage, în timp ce în 2017 a vândut un autoturism Mitsubishi către Ionuț Prichici, cu 1.500 euro. La capitolul datorii apare cu două credite bancare în valoare de 71.900 euro, scadente în 2020 și 2025. A încasat un salariu lunar de aproape 8.000 lei.

Comentarii
  • Faceți ce faceți, scrieți ce scrieți și tot de Botea amintiți. Tot mai tare întăriți ideea că ea este cârtița voastră din cadrul vamaioților. Dânsa era, este și va fi doar în cărțile de povești cu ilustrate de colorat doar in nuanțe de roșu pal.

Adauga un comentariu