Cultural

De ce afecțiune suferă Cleopatra Stratan. Artista nu poate scăpa de ea nici cu operație

Publicat: 27 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce afecțiune suferă Cleopatra Stratan. Artista nu poate scăpa de ea nici cu operație
Cleopatra Stratan a mărturisit fanilor ei din mediul virtual faptul că suferă de o afecțiune ce nu poate fi operată

Cleopatra Stratan a șocat fanii cu o mărturisire tulburătoare pe rețelele de socializare, dezvăluind că se confruntă cu o afecțiune medicală ce nu poate fi operată. Artista a descris provocările cu care se confruntă din cauza bolii.

Cleopatra Stratan, artista apreciată de o țară întreagă și urmărită cu entuziasm pe platformele online și la aparițiile televizate, se confruntă cu o afecțiune medicală încă de la frageda vârstă de doi ani. Afecțiunea o chinuie constant, iar diagnosticul primit de la medici este unul dureros: boala nu poate fi vindecată complet prin operație.

De ce afecțiune suferă Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan se confruntă cu o afecțiune oftalmologică serioasă, astigmatism hipermetropic, încă de la frageda vârstă de doi ani. Din păcate, boala nu are o soluție chirurgicală, motiv pentru care artista a ales să se adapteze la purtarea ochelarilor, devenind o parte integrantă a identității sale.

Deși a încercat lentilele de contact, dioptriile mari au făcut ca această opțiune să nu fie una ideală.

„Nu am miopie, am astigmatism hipermetropic, dioptriile foarte mari și port ochelari de la 2 ani. M-am interesat și de operație, însă peste tot mi s-a spus că șansele de vindecare, la ceea ce am, nu sunt de 100% (doar îmi scade dioptria sau recidivează în timp). Am încercat și lentile de contact, văd mai prost cu ele, din cauza dioptriilor mari (e mult de explicat medical de ce). În concluzie, prefer să port ochelari pentru tot restul vieții, îi ador și fac parte din mine!’, a povestit Cleopatra Stratan pe pagina ei de Instagram.

Cleopatra nu renunțat la ochelari nici la Asia Express

Cleopatra Stratan nu se desparte de ochelarii săi de vedere, purtându-i chiar și în timpul provocărilor dificile de la Asia Express. Nici în ziua nunții nu s-a despărțit de ei, alegând un model care a stârnit critici din partea Iuliei Albu, care i-a considerat nepotriviți pentru un eveniment solemn.

„Din punct de vedere al ochelarilor pe care îi poartă… Atunci când purtați ochelari, puteți avea o pereche pentru zi de zi și o pereche pentru evenimente. Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică.

De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate.

Pentru că este un eveniment special, nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă’, a semnalat Iulia Albu la „Poliția Modei’.

Cleopatra Stratan a mărturisit fanilor ei din mediul virtual faptul că suferă de o afecțiune ce nu poate fi operată. Cu toate acestea, vedeta s-a obișnuit și își trăiască viață cât se poate de normal.

Adauga un comentariu