BZI LIVE

LIVE VIDEO – De ce aleg tinerii o carieră în domeniul muzical? Ce surprize pregătesc organizatorii evenimentului „Trofeul Moldovei”? Discuţie cu Lăcrămioara Matei, director al concursului, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 10 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 11 august 2021, de la ora 15.00, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Lăcrămioara Matei, profesor de vioară și muzica vocală, în cadrul Palatului Copiilor, din Iași, dar și director de concurs în cadrul unui important eveniment derulat la Iași. Pe data de 29 august 2021 se va derula competiţia „Trofeul Moldovei”, eveniment organizat de Avadanei Marian Stelian și Lăcrămioara Matei, director de concurs. Arbitrii competiţiei vor fi Amarandei Alexandra, Anca Şerban, Tertelici Mihaela, Lăcrămioara Matei şi Claudiu Bulete. „Trofeul Moldovei” reuşeşte să aducă în scenă voci de îngeri, arbitri de calitate şi o organizare impecabilă, eveniment despre care va discuta Lăcrămioara Matei în cadrul noii ediții BZI LIVE dar și despre tinerii care vor să urmeze o carieră în domeniul muzical.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu