Cancan ultimă oră

De ce au dispărut Cleopatra Stratan și Edward Sanda din lumina reflectoarelor. Cu ce își ocupă timpul cei doi, pe lângă muzică: „Am stat mai mult…”

Publicat: 28 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce au dispărut Cleopatra Stratan și Edward Sanda din lumina reflectoarelor. Cu ce își ocupă timpul cei doi pe lângă muzică Am stat mai mult...
Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz

Sunt căsătoriți de trei ani, și au descoperit drumul către succesul financiar. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars de ce au dispărut din lumina reflectoarelor și cu ce își ocupă, mai nou, timpul.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cleopatra Stratan a recunoscut că ea os-a îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au devenit soț și soție destul de repede, multe voci au spus chiar că relația lor nu va dura.

Ce altă ocupație mai au Cleopatra și Edward Sanda pe lângă muzică

În cadrul unui interviu pe care l-au acordat pentru emisiunea Xtra Night Show, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus de ce au cam dispărut din lumina reflectoarelor și ce altă ocupație mai au pe lângă muzică.

„Am muncit până acum. Am stat mai mult în online, pe TikTok. Astea sunt vremurile, trebuie să ținem pasul cu tot ce se întâmplă și așa să încercăm să fim cât mai aproape de publicul nostru. Trebuie să fim acolo pentru că TikTok-ul, în momentul de față, este o soluție de promovare pentru amândoi, și nu doar pentru muzica noastră, ci și pentru stilul nostru de viață. Avem o comunitate foarte mare pe TikTok, eu am peste 700.000 de urmăritori, împreună avem 1 milion și ceva doar pe TikTok, și pe Instagram tot cam atât.”, au spus cei doi îndrăgostiți.

În mediul online, cei doi spun că, pe lângă muzica pe care o postează, fac și clipuri amuzante.

„Pe lângă muzica pe care o postăm, facem și clipuri amuzante. Eu fac partea asta de beauty, tot ce interesează fetele până la urmă. Dacă știi cum să-l folosești cred că TikTok-ul este o unealtă foarte bună și o sursă foarte bună de venit.”, au mai spus cei doi.

Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale

Cu ceva timp în urmă, Edward Sanda a spus cât de mult investește în ținutele sale. Artistul a mărturisit că obișnuiește să achiziționeze articole scumpe, dar de calitate, care să reziste în viitor.

„Am perioade în care îmi iau niște adidași mai scumpi. Câteva sute de euro, aproape de 1.000. Cea mai scumpă pereche este la 900 de euro. (…) Da, nu am cum să concurez. Ea (nr. Cleopatra Stratan) îmi ia fața din orice punct de vedere. Îi place foarte mult. A avut o perioadă în care în fiecare zi își lua câte o pereche de pantofi. Luni una, marți una. Unii mai scumpi, alții mai ieftini. Noi nu punem preț pe branduri mari, ci pe calitatea lor. Nu trebuie să fie scump ca să-mi placă. Nu o temperez pentru că și eu sunt la fel. Reușim să ne temperăm singuri. Dacă ei îi place ceva și avem posibilitatea să realizăm acel lucru, o facem”, a spus Edward Sanda la Antena Stars.

Adauga un comentariu