Local

De ce candidează Petru Movilă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași? – VIDEO

Publicat: 13 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce candidează Petru Movilă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași - VIDEO
De ce candidează Petru Movilă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași?

Petru Movilă răspunde la întrebarea pe care o primește de la multe persoane, și anume: De ce candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași?

„Multă lume mă întreabă de ce candidez. Răsunsul meu este unul simplu: pentru că iubesc Iașul și pentru că toate proiectele mele cu care mă mândresc le-am făcut împreună cu ieșeni. Sunt întotdeauna printre oameni, știu problemele județului nostru, le văd zilnic, vă aud nemulțumirile și simt că ne trebuie mai mult. Mai multă implicare, mai multă responsabilitate, mai multe fapte și mai puține vorbe.

Mulți dintre voi mă știu. Cu bune și cu rele, un singur lucru nu mi se poate reproșa: că nu îmi pasă de Iași. Doar uniți pentru Iași putem avea un viitor așa cum merităm. Și pentru cei mici, și pentru tineri, pentru cei ca mine și pentru cei care ne sunt părinți și bunici.

Candidez pentru ca iubesc Iașul, candidez pentru ca știu ce am de făcut, candidez pentru ca sunt un politician onest, un politician respectat, un politician care toată cariera politică și-a construit-o împreună cu ieșenii, cu ONG-uri în parteneriat cu instituții, cu sindicate, cu societăți profesionale. Candidez pentru că Petru Movilă este un politician credibil în insituțiile naționale, fie că vorbim de Guvern, fie că vorbim de autorități naționale, fie că vorbim de Parlamentul României. Candidez pentru că știu cum gândesc acești oameni și în ce mod proiectele ieșenilor, fie că vor fi finanțate din bugetul de stat sau din fonduri europene pot deveni realitate”, a declarat Petru Movilă, candidat pentru funcția de președinte al CJ Iași.

Comments are closed.

Adauga un comentariu