Cancan ultimă oră

De ce chipul micuței Josephine nu apare în mediul online? Gina Pistol: „Eu consider că…”

Publicat: 03 aug. 2021
Smiley Gina Pistol familie
Smiley şi Gina Pistol şi-au ţinut mult timp relaţia departe de ochii curioşilor

Din luna martie, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți. Cei doi se bucură de fiecare moment petrecut alături de micuța Josephine Ana Maria. Bucuria lor este împărtășită și de urmăritorii din mediul online, care au devenit din ce în ce mai curioși și vor să o cunoască și ei pe cea mică.

De-a lungul timpului Smiley și Gina Pistol au fost extrem de discreți cu relația lor și au ținut-o departe de ochii curioșilor și aceeași rețetă pare că o aplică și în cazul micuței Josephine. Deși cei doi postează în mediul online câteva momente din viața de părinți, nu i-au dezvăluit până acum fața cele mici. Internauții sunt curioși și vor să o cunoască și ei pe fetiță și nu ezită să îi întrebe pe cei doi când îi vor dezvălui chipul.

Gina Pistol a răspuns curiozității tuturor și a făcut câteva precizări pe această temă. Vedeta a mărturisit că pentru moment nu consideră că ar trebui să facă acest lucru. Cu toate acestea, proaspăta mămică a încercat să le facă internauților pe plac și a dezvăluit cu cine seamănă cea mică.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a spus Gina Pistol.

Când va apărea micuța Josephine pe rețelele de socializare?

La rândul lui, Smiley a abordat și el acest subiect și le-a spus tuturor exact momentul în care Josephine va apărea pe rețelele de socializare. Se pare că își va face debutul atunci când își va dori acest lucru. Până atunci, cei doi părinți nu intenționează să facă publice imagini cu ea.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Adauga un comentariu