Cultural

De ce Cristina Bălan nu își mai duce copiii la școală. ,,A început să devină un mediu nociv pentru ei…”

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce Cristina Bălan nu își mai duce copiii la școală. A început să devină un mediu nociv pentru ei
Cristina Bălan și-a retras copiii de la școală după ce a observat că micuții nu au fost tratați corespunzător, având în vedere afecțiunea pe care o au aceștia.

Puțini sunt cei care știu de ce Cristina Bălan nu își mai duce copiii la școală. Cântăreața este extrem de revoltată după ce a observat că micuții se comportă diferit după ce vin de la școală. Mai mult, artista și soțul ei au decis să fie profesori pentru proprii copii și să se ocupe de educația lor. Iată de la ce a pornit scandalul în care este implicată frumoasa artistă.

De ce Cristina Bălan nu își mai duce copiii la școală

Recent, celebra cântăreață Cristina Bălan a luat o decizie neașteptată în privința celor doi copiii ai săi, gemenii Matei și Toma. Artista și-a retras micuții de la școală după ce aceștia nu au fost tratați corespunzător, având în vedere faptul că au sindromul Down. Mai mult, artista a observat că gemenii aveau un comportament ușor agresiv după ce se întorceau de la școală.

,,Nu vrem să îi ducem într-un mediu care nu îi integrează și care a devenit toxic pentru ei. Ei veneau foarte nervoși de la școală, veneau și făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră până la mediul acesta și atunci am vorbit cu psihologul copiilor, cu alte persoane avizate, am cerut păreri în dreapta și-n stânga, și am decis să îi ținem acasă.”, a declarat vedeta.

În prezent, Cristina Bălan și soțul ei se dedică în totalitate gemenilor și au devenit chiar profesorii propriilor copii. Îndrăgita cântăreață i-a dus pe micuți și la terapie, iar schimbările au început să apară.

În pofida momentelor grele din viața privată, Cristina Bălan își păstrează optimismul și demonstrează tuturor că este o femeie puternică. Aceasta are o carieră de succes în muzică și este apreciată de publicul autohton.

De suferințe pe plan personal a avut parte și frumoasa actriță Corina Dănilă. Aceasta are o relație tensionată cu fostul soț, de care a divorțat cu ani în urmă. Și Raluca Diaconu a trecut printr-un divorț dureros și a fost la un pas de depresie. Sora celebrei Theo Rose este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și își ține viața privată departe de ochii curioșilor.

Ce spune artista despre provocările vieții de familie

Dincolo de lumina reflectoarelor, Cristina Bălan are parte de multe provocări și momente grele pe plan personal. Aceasta are doi copii cu sindromul Down, însă se bucură din plin de rolul de mamă și se dedică în totalitate micuților. Recent, vedeta și-a retras copiii de la școală după ce a observat că nu au fost tratați corespunzător.

„I-am retras de la școală, pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei. Dacă un adult nu știe să gestioneze o situație de genul acesta și începe să îi ferească pe copiii tipici de copiii speciali, atunci ei încep să se simtă izolați.

Încep să dezvolte o anumită atitudine, fără să aibă vreo vină neapărat, dar există. Ei nu sunt violenți, dar dacă văd violență, pot să o preia. Dacă văd alți băieței că dau cu piciorul sau se hârjonesc și fac gesturi, le preiau și ei.”, a precizat aceasta.

Cristina Bălan și soțul ei au hotărât să îi ducă pe gemeni la terapie și să fie chiar ei profesori pentru proprii copii.

,,E adevărat, facem noi lecții, am luat manualele, reînvățăm și noi. Facem matematică, facem dezvoltare personală. (…) Minunații mei fac terapie și căutăm să ne ocupăm împreună timpul. Ei fac terapie aici, unde stăm noi, avem norocul să putem face terapie și sâmbătă, și duminică. Este o vecină care este terapeut și psiholog, este foarte bine.”, a declarat îndrăgita artistă.

Cristina Bălan și-a retras copiii de la școală după ce a observat că micuții nu au fost tratați corespunzător, având în vedere afecțiunea pe care o au aceștia. Artista și soțul ei se dedică în totalitate gemenilor, asigurându-le acestora un mediu cât mai plăcut acasă.

Adauga un comentariu