De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

18 apr. 2024, 07:46
BZI.ro, în Local

Doliu continuă la Iași, după ce Costel Corduneanu a murit! La priveghiul „Stăpânului Moldovei” au venit sute de persoane pentru a aduce un ultim omagiu.

Este o reală preocupare atât din partea familiei care pregătește o înmormântare cu fast pentru mâine, 19 aprilie 2024, cât și o mobilizare de forțe în rândul polițiștilor și jandarmilor.

Cortegiul funerar va traversa cel puțin jumătate din orașul Iași, cele mai importante bulevarde fiind introduse în acest traseu.

Lăutarii nu au întârziat să apară. Printre cei mai cunoscuți cântăreți de manele se numără Tzancă Uraganu, Florin Salam, Narcis și Ștefan de la Bărbulești. Cortul unde este depus trupul neînsuflețit a lui Costel Corduneanu poate găzdui până la 800 de persoane.

Costel Corduneanu a murit luni, 15 aprilie 2024, într-un spital din Tg. Mureș, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe cord.

De asemenea, important de precizat este faptul că sicriul în care se află Costel Corduneanu nu este deschis. Membrii familiei sportivului au transmis că vor să rămână cu imaginea lui în viaţă, nu cu el decedat. Sunt şanse mari să rămână închis şi mâine când va fi condus pe ultimul drum.

Citește și: S-a aruncat cu bani azi noapte la priveghiul lui Costel Corduneanu. Tzancă Uraganu împreună cu Narcis și Ştefan de la Barbulești au cântat până în zori

Comentarii
 • R E A L I T A T E A

  Da acolo e nuntă, sau înmormântare??? Că văd că e cu grătare, băutură, etc, etc… Apropo, câți din toți ăia muncesc??? De unde provin banii? Câte clase au ăia??? Cum să mai putem avea încredere în autoritățile statului și clasa politică când vezi așa ceva??? Chiar dă bine acum în campania electorală. Vedem realitatea!

 • CUM SE POATE ASA CEVA//?

 • Cortegiu pe străzi? Cine le dă aprobare având în vedere că-s interzise prin lege? Cât a fost șpaga la primărie și la poliția locală?

 • La viermi cu el.

 • E interzis sa se mearga pe jos, dar daca sunt masini in coloana unde scrie ca e interzis?

 • Sicriul este acoperit pentru ca Costel Corduneanu nu este in sicriu. Nu l – au ucis doctorii de la Targu Mures, Costel este viu.

 • Sicriul este acoperit pentru ca Costel Corduneanu nu este in sicriu. Nu l – au ucis doctorii la comanda de la Targu Mures, Costel este viu.

 • Populimea isi ingroapa mortii in liniste si regrete,ciorile cu panarama si paranghelii,asta i rromanica

 • S-a aflat ca ,,moartea’’ infractorului Corduneanu este o facatura pusa la cale de autoritati.
  In realitate infractorul a fost scos peste granita si declarat mort, motiv pentru care familia nu vrea sa fie sicriul descoperit, asa cum este la ortodocsi, sa nu se afle adevaraul.
  De aceea a fost mare bairam la ,,privechi’’, pentru ca infractorul este liber si fericit.
  La foamea de bani pe care o au escrocii din politica romaneasca ar face orice intelegere cu orice infractor.
  Alegerile costa bani !

 • Da, e viu, joaca barbut cu Ceausescu si Elvis Presley in Triunghiul Bermudelor. Da-v-as la papacioc de sosocari conspirationisti antivaccinisti.

 • Parchetul Iasi ar trebui sa se autosesizeze si sa verifice daca infractorul C.Corduneanu este in sicriu sau este déjà plecat din Romania.
  S-au mai vazut astfel de ,,evadari’’ cu ajutorul justitiei din Romania : Omar Haisam a fugit cu un vapor cu oi, ,,fiind bolnav de cancer’’ conform diagnosticului pus de medicul corupt ;
  patronului de la firma de medicamente i s-a inscenat moartea pe sosea chiar de catre autoritatile corupte, punand in locul lui un boschetar mort cu actele escrocului langa el ;
  rapirea din ,,Serai’’ cu ziaristii in Irak ;
  si nu in ultimul rand ,,marele jaf’’ al dubei de transport valori ale unei banci, ,,pus la cale de un singur berbec castrat’’ care a fost prins dar banii au disparut fara urma, fiind an de alegeri.
  Se vede clar ca este un aranjament al calsei politice corupte !

 • Oare cine mai face nuntă în cortul de la castel ? Ohhhh nooo

 • Oare cine mai face nuntă în cortul de la castel ? Ohhhh nooo

 • ciorile sigur vor mai face nunta dar toti ceilalti isi merita soarta daca vor mai inchiria acolo

 • C-a fost ”stăpânul Moldovei”- nu mă îndoiesc, trăi-v-ar cioropina. Anume al Moldovei din vechiul regat, aia, cu regățeni împuțiți. Voivodul. Imperatorul. Basileul. Cosmicul. Bing-bang-ul. Învelit în tricolor ? Foarte bine, io i-aș fi pus și gardă militară, că interlopii, cu securiștii, cu poliția și cu justiția sunt frați buni. Însă, să nu vă mirați când lumea civilizată se uită ciudat la voi. Și că, aceiași lume civilizată, vă socotește…. nefrecventabili. Și că, pe bună dreptate, sunteți socotiți paria Europei, neamul ei prost, cu care nu e bine să-ți faci de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *