Cancan ultimă oră

De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă: „A fost un moment…”

Publicat: 02 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni după ce au cântat în aceeași trupă A fost un moment...
De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică nu și-au mai vorbit ani de zile, după nouă ani în care au cântat în aceeași trupă, The Fifties, și jucau și în piese comune, la teatru. Recent, Virgil Ianțu a vorbit despre acea perioadă, dezvăluind că acum are o relație foarte bună cu fostul său coleg de scenă.

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică s-au cunoscut la Conservator, iar apoi prezentatorul a cântat nouă ani în trupa „The Fifties”, dar relația dintre cei doi nu a fost întotdeauna una bună. Ba chiar nu și-au vorbit mult timp, deși făceau parte din aceleași proiecte.

De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă

Recent, Virgil Ianțu a mărturisit în cadrul emisunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, că cearta lui cu Ștefan Bănică a fost „un moment neinspirat”. Cu maturitate au reușit, însă, să treacă peste neînțelegeri.

„Nu cred că scena a devenit prea mică pentru amândoi. Cred că a fost un moment neinspirat de ambele părți. Mă bucur că lucrurile s-au reglat foarte rapid. Copilării. Jucam și-n aceeași piesă, „A douăsprezecea noapte”, la teatru.

Așa că am stat de vorbă ca oamenii maturi. Lucrurile s-au reglat, am făcut și vacanțe împreună. A fost o lecție pentru toată lumea, pe care trebuia să o învățăm”, a declarat Virgil Ianțu despre perioada în care relația dintre ei se răcise.

Cum s-au cunoscut cei doi

Virgil Ianțu povestea, în podcastul lui Cătălin Măruță, cum l-a cunoscut pe Ștefan Bănică jr și ce i-a adus împreună, pe aceeași scenă.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani. A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, povestea Virgil Ianțu acum ceva vreme.

Adauga un comentariu