BZI LIVE

LIVE VIDEO – De ce renunță ieșenii la locurile de muncă bine plătite pentru a deveni antreprenori? Discuţie cu Gabriela Ilie, antreprenoare din Iași, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 22 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 23 noiembrie 2021, începând cu ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Gabriela Ilie, antreprenoare din Iași. Gabriela Ilie a muncit ani de zile în domeniul privat, în resurse umane, și apoi într-o corporație. A decis, ca la 49 de ani, să-și schimbe statutul și să devină antreprenoare. Avea pricepere în ceea ce privește pregătirea torturilor și prăjiturilor și, încurajată de rude și prieteni, a făcut primul pas și a depus un proiect pentru accesarea a 44.000 de euro, bani de la bugetul de stat acordați prin Programul Start-Up Nation. A urmat și cursurile specializate în domeniu, iar imediat ce a primit banii a pus bazele afacerii cu torturi și prăjituri.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu