Scena artistica din Romania

De ce s-a sinucis actorul Ciprian Nemeșiu. Fosta iubită face dezvăluiri dureroase

Publicat: 11 mart. 2021
Ciprian Nemesiu si fosta iubita zambesc din masina
Fosta iubita a actorului Ciprian Nemesiu a vorbit despre motivele care l-au impins pe tanarul actor sa isi ia viata

Fosta iubită a dezvăluit de ce s-a sinucis actorul Ciprian Nemeșiu la doar 39 de ani. Pe 8 martie lumea teatrului a fost zguduită de vestea că tânărul artist și-a luat viața. Economist și actor de meserie, tânărul făcea parte din trupa de improvizație Freeze, însă doar un moment i-a trebuit să recurgă la cel mai teribil gest.

Ciprian Nemeșiu s-a aruncat în gol de la etaj, făcând ca medicii care au ajuns la fața locului, în Sectorul 2 al Capitalei, să stabilească faptul că rănile suferite sunt incompatibile cu viața.

De ce s-a sinucis actorul Ciprian Nemeșiu

După tragical eveniment, fosta iubită și prietenii actorului s-au arătat răpuși de durere. Actriţa Alexia Lucia Istrate, cea care s-a iubit cu Ciprian timp de trei ani, a dezvăluit care au fost motivele care l-au împins să își ia zilele.

„Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zâmbit…ieri aveam 3 spectacole, ni le-a luat Covid…Iartă-mă că n-am simțit că erai singur…zâmbește sus!”, a scris actrița pe rețelele de socializare în urma decesului fostului iubit.

Principalele motive care l-au împins pe tânărul actor să regurca la acest gest necugetat ar fi fost singurătatea și nesiguranta provocată de anularea spectacolelor. Cei doi trebuiau să revină în fața publicului în trei mari piese, însă, pandemia a închis, din nou, totul, iar acest lucru i-a pus capac actorului, care a reacționat într-un mod tragic.

„Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”, a spus Alexia Lucia Istrate, fosta iubită a lui Ciprian Nemeșiu, informează Click.ro.

Sandeep Nahar, un cunocut actor de la Bollywood, s-a sinucis din cauza soţiei

La începutul acestui an, lumea filmului de la Bollywood, a fost zguduită de vestea că celebrul actorul Sandeep Nahar s-a sinucis. Actorul postase un live pe Facebook, chiar înainte de a îşi pune capăt zilelor. Acum, oamenii legii efectuează cercetări pentru a descoperi în ce împrejurări s-a produs decesul bărbatului.

Acesta se certa des cu soţia sa şi era şantajat, iar aceşti factori şi-au pus serios amprenta asupra minţii dar şi a sufletului său, lucru care nu a avut decât o singură scăpare, sinuciderea.

„S-a sinucis din cauza unei relaţii toxice. Cred că în societatea de acum bărbaţii sunt mai nesiguri decât femeile, deoarece o acuzaţie falsă a femeilor poate ruina viaţa bărbaţilor”, a declarat un apropiat al actorului.

Pe 8 martie 2021 actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis, iar acum, la câteva zile de la tragicul eveniment, fosta iubită a spus de ce a apelat bărbatul la acest gest. De-a lungul timpului mai multi actori au recurs la gesturi necugetate si si-au luat viata printre care Robin Williams sau Marilyn Monroe.

Adauga un comentariu