Actualitate

De ce s-au despărțit de fapt Dan Bittman și Liliana Ștefan. Cei doi au împreună trei copii

Publicat: 03 ian. 2022
Dan Bittman și Liliana Ștefan
Aparent, Dan Bittman este în acest moment singur, fără nicio relație oficială

Dan Bittman și Liliana Ștefan au pus punct unei relații de 25 de ani din care au rezultat și trei copii, însă motivul a fost ținut „la secret”. Asta până acum, deoarece recent s-au aflat anumite detalii cu privire la „jocurile” pe care solistul de la Holograf le-a făcut de-a lungul timpului. Cert este că până de curând s-a crezut că vina despărțirii celor doi o poartă Monica Odagiu, cu care Dan Bittman a format un cuplu pentru un timp.

La sfârșitul anului 2020, Dan Bittman dezvăluia că nu mai formează de patru ani un cuplu cu mama celor trei băieți ai lui. Mai mult, artistul a mărturisit că de un an nici nu mai locuiau împreună. Cu toate acestea, vocalistul trupei Holograf spunea atunci că Liliana Ștefan a fost femeia pe care a iubit-o cel mai mult și că își asumă vina pentru faptul că lucrurile nu au mai funcționat. Tot atunci, apropiații artistului o considerau pe Monica Odagiu de vină pentru destrămarea căsniciei sale. Însă, adevărul ar fi cu totul altul!

De ce s-au despărțit Dan Bittman și Liliana Ștefan

Potrivit surselor jurnaliștilor de la Cancan.ro, Dan Bittman ar fi făcut o adevărată pasiune pentru Andreea Ilie, cu care ar fi avut și o relație. Ce-i drept, cu pauze destul de dese, dar cu sentimente mărețe. Atât de mărețe, încât mezzosoprana chiar l-ar fi „tradus” pe Bobby Păunescu, la un moment dat.

Mai mult, se pare că Liliana Ștefan ar fi știut de această „pasiune” a cântărețului. Cu toate acestea ea ar fi considerat, cel puțin la început, că este doar o aventură și poate închide ochii, așa cum o mai făcuse în trecut. Și totuși, timpul a demonstrat contrariul, iar paharul s-ar fi umplut! Iar în plus, femeia care-i fusese alături atâția ani nu a suportat să fie înlocuită cu cineva care-i seamănă destul de mult. Așa se face că într-o zi, Liliana i-ar fi spus artistului să plece! De acolo nu a mai fost decât un pas, iar Bittman a părăsit vila pe care o ridicase împreună cu Liliana Ștefan.

De ce nu a mers relația între Bittman și Andreea Ilie

La acea vreme, solistul de la Holograf se îndrăgostise iremediabil de Andreea Ilie! Așa știau și vedeau apropiații, însă era ceva ce nu mergea. Se pare că mezzosoprana și-ar fi dorit „exclusivitate”, ceea ce nu i-ar fi convenit deloc lui Dan Bittman, care se obișnuise cu viața de holtei.

„Andreea e o tipă funny căreia îi place promovarea, e deschisă; ea cochetează de mulți ani cu mai multe vedete masculine de pe la noi, în ideea că, până la urmă, o să se căsătorească. Dar nu i-a mers relația nici cu fostul iubit al Corinei Dănilă, Norris Măgeanu, nici cu Dan sau Bobby Păunescu – cu care ar fi fost mai mult amică – și nici cu alții. Ori e nehotărâtă, ori poate că știe ea mai bine ce își dorește: adică pe cineva stabil care s-o ia și de soție. Cert este că i-a zis de data asta și ea pas lui Bittman”, a precizat o sursă din anturajul cântăreței.

Astfel că Dan Bittman, care a pierdut-o și pe Liliana Ștefan, cu care a fost împreună 25 de ani, este în acest moment singur, fără nicio relație oficială.
Adauga un comentariu