Calatorii

De ce se plimba, de fapt, stewardesele pe culoar, in avion? Nici prin gand nu-ti trece

Publicat: 01 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce se plimba de fapt stewardesele pe culoar in avion Nici prin gand nu-ti trece
De ce se plimba, de fapt, stewardesele

De ce se plimba, de fapt, stewardesele. Unul dintre cele mai căutate joburi din lume este şi cel de stewardesă. Cine nu ar vrea să calatoreasa peste tot în lume? Acest miraj care a urmărit însoţitorii de bord, piloţii şi, de fapt, aviaţia, a existat dintotdeauna. Însă, să fii stewardesă nu este o meserie atât de uşoară precum pare.

Pachet salarial motivant

Este adevărat că job-ul de însoţitor de bord vine la pachet cu un salariu mai mult decât decent. Specialiştii susţin că remuneraţia ar pleca de la 1.500 de euro. Pe lângă acest pachet salarial, personalul de zbor primeşte şi cazare în hoteluri din întreaga lume. Călătoria în jurul lumii este astfel inclusă în pachet. Însă, că în orice meserie există şi dezavantaje. Programul de lucru este obositor şi poate ajunge şi la 80 de ore pe lună. De cele mai multe ori aceste zboruri lungi afectează şi sănătatea. Nu puţine au fost cazurile în care stewardesele au acuzat diverse probleme de sănătate mai grave sau mai puţin grave.

Însoţitorii de bord au vorbit fără menajamente despre problemele lor la înălţime.

De ce se plimba, de fapt, stewardesele. Disconfort în timpul zborului

Printre multe dezvăluiri făcute, aceştia au spus şi de ce se plimba mereu pe culoarul dintre scaunele avionului. Iar motivul este unul la care puţini pasageri s-ar fi gândit.

Se pare că din cauza presiunii, în avion corpul nostru reţine mai multă apă şi gaze decât în mod normal. În cazul zborurilor de lungă durată se creează un adevărat disconfort.

Iar pentru a a ameliora această senzaţie, insotitotii de bord aleg să se plimbe dintr-un capăt în altul al aeronavei.

Potrivit specialiştilor, este metoda cât de cât utilă pentru a scăpa de balonare şi gazele intestinale.

Adauga un comentariu