BZI LIVE

LIVE VIDEO – De ce se reprofilează artiştii după ani lungi de studiu? Florin Leonte, instrumentist şi profesor, va despica firul în patru la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 09 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 10 august, de la ora 11:00 la BZI LIVE, în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni, va veni Florin Leonte, interpret instrumentist. Invitatul Biancăi Ciubotariu va discuta despre posibilităţile de promovare ale tinerilor artişti ieşeni, despre posibilitatea de a-ţi câştiga existenţa prin artă, despre planuri şi proiecte. Cei mai buni instrumentişti din Iaşi studiază încă din clasele primare arta. Mulţi dintre ei aleg să urmeze şi studiile de licenţă la Universitatea Naţională de Artă George Enescu din Iaşi, iar mai apoi, din cauza lipsei unui loc de muncă, se reprofilează. Florin este unul din norocoşii care a prins un loc de muncă. Cum şi unde, ne va povesti într-o nouă ediţie BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

 

Adauga un comentariu