Cancan ultimă oră

De ce și-a ascuns Valerie Lungu relația la început! Cum a reacționat iubitul la această situație

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce și-a ascuns Valerie Lungu relația la început Cum a reacționat iubitul la această situație
Valerie Lungu este una dintre cele mai apreciate, dar și controversate influencerițe de la noi

Vlerie Lungu „dă cărțile pe față”. De ce și-a ascunt influencerița relația de ochii curioșilor, dar și cum a reacționat iubitul acesteia la hotărârea luată de șatenă. De ce i-a fost frică acesteia.

Valerie Lungu este una dintre cele mai apreciate, dar și controversate influencerițe de la noi. Șatena a făcut declarații exclusive pentru Spynews.ro, despre motivele pentru care și-a ținut relația departe de ochii curioșilor.

De ce și-a ascuns Valerie Lungu relația la început! Cum a reacționat iubitul

Valerie Lungu mărturisește că de ce îti este frică, nu scapi. Cu cât mai mult se ascunde, cu atât mai mult se află. Influencerița își dorea să fie sigură pe noua relație, înainte de a o face publică. Cei doi s-au ascuns jumătate de an.

„Cu cât mai mult mă ascund, cu atât mai mult se află. De ce îti este frică nu scapi. Am încercat și eu să ascund relația mea, jumătate de an și uite că nu am reușit. Am încercat cât mai mult să îmi apăr viața intimă. Eram cumva la început și voiam să fim siguri pe noi, pe relația noastră.”, a declarat Valerie Lungu pentru Spynews.ro

Influencerița mărturisește că Alex, iubitul ei, a fost de acord cu decizia de a nu face publică relația dintre ei. Ba mai mult, acea perioadă, a fost ca o lună de miere pentru cuplu, departe de judecata oamenilor.

„Oamenii, în mod normal judecă și de aceea am încercat să păstrez această patre a vieții mele mai ascunsă. Alex a fost foarte de acord cu chestia aceasta. Am avut luna noastră de miere, să spun așa.”, a mai adăugat influecerița.

 

Adauga un comentariu