Cancan ultimă oră

De ce Viorel Lis nu mai apare în spațiul public? Oana Lis a spus adevărul: „Lucrurile au venit progresiv”

Publicat: 22 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Toată lumea știe că Viorel Lis are numeroase probleme de sănătate, însă în ciuda lor, fostul edil al Capitalei și-a păstrat mereu optimismul și a fost vesel și cu zâmbetul pe buze. Dacă acum ceva timp obișnuia să meargă mereu la evenimente și să se afișeze în spațiul public, acum, lucrurile s-au schimbat.

Oana Lis a dezvăluit motivul dureros pentru care Viorel Lis nu mai apare în spațiul public. Blondina a mărturisit că soțul ei nu poate vorbi foarte mult, iar din această cauză, nu prea mai apare la TV.

De asemenea, sinceră și deschisă, Oana Lis a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le are Viorel Lis.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp.

Coronavirusul l-a oprit să se mai interneze în spital

Oana Lis a punctat faptul că Viorel Lis a suferit mai multe atacuri cerebrale, însă din cauza pandemiei de coronavirus, fostul edil al Capitalei nu a mai putut să se interneze într-un spital.

„Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (…) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online.

Există o limită a rezistenței în fiecare. Când este atinsă, nu mai ai poftă să te justifici”,este mesajul postat de Oana Lis pe Instagram.

Oana Lis vrea să-l înșele pe Viorel Lis? Declarație îndrăzneață: „Caut amant cu… Stau în sectorul 3”

Oana Lis își surprinde în continuare fanii. Soția fostului primar al Capitalei a postat un anunț absolut șocant pe pagina sa oficială de Facebook. Soția lui Viorel Lis postează des în mediul online subiecte șocante dar amuzante în același timp.

Oana Lis, în vârstă de 41 de ani este căsătorită cu Viorel Lis, 76 de ani. Cei doi sunt împreună din 1998, dar s-au cununat civil abia în 2009. De multe ori a fost întrebată dacă faptul că a avut o copilărie nefericită a determinat-o să se mărite cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea și cu foarte mulți bani, dar întotdeauna a declarat că nu știe acest lucru.

Dar cu toate astea, Oana a dus o viață de prințesă alături de soțul său, are a sprijinit-o și i-a făcut toate poftele. Chiar dacă diferența de vârstă este destul de mare între ei, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Recent, Oana Lis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj șocant, dar în același timp și amuzant. Aceasta a făcut un anunț că își dorește un amant cu apă caldă.

„Sunt Oana si locuiesc în sectorul 3 din București! Caut amant cu apa caldă!!!???????????„, a spus Oana.

Evident, urmăritorii săi au înțeles gluma și i-au făcut jocul, invitând-o la ei în sector, acolo unde există apă caldă. Gluma Oanei a pornit de la faptul că în sectorul 3 al Capitalei, locuitorii se confruntă cu lipsa apei calde. Postarea Oanei a stârni hohote și a strâns într-un timp scurt site de like-uri și zeci de comentarii.

Adauga un comentariu