Cultural

De la ce pornesc certurile între Cosmin Natanticu și soția sa. ,,Descopăr în fiecare zi câte ceva…”

Publicat: 02 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De la ce pornesc certurile între Cosmin Natanticu și soția sa. Descopăr în fiecare zi câte ceva...
Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Puțini sunt cei care știu de la ce pornesc certurile între Cosmin Natanticu și soția sa. Celebrul comediant și Eliza Natanticu formează un cuplu de 13 ani și sunt căsătoriți de 4 ani. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar împreună la tv sau la evenimentele mondene și se bucură din plin de viața de familie. Cu toate acestea, Cosmin Natanticu a recunoscut că există și tensiuni în viața de cuplu. Iată ce îl deranjează cel mai mult pe artist la soția sa.

De la ce pornesc certurile între Cosmin Natanticu și soția sa

Eliza și Cosmin Natanticu formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au o familie frumoasă și radiază de fericire împreună. Deși pozează în cuplul perfect, Cosmin Natantcu a recunoscut că a avut parte de multe încercări în mariajul său. Artistul a dezvăluit de la ce pornesc geloziile și certurile.

,,Contează acceptarea, orgoliul lăsat. Orgoliul omoară. La noi, orgoliul nu a murit de tot. Există orgolii și tot felul de discuții. Există și gelozii, de exemplu e geloasă și când vorbesc mai mult la telefon cu finul Emi, decât cu ea. Există, normal. Gelozia, dar nu dusă la extrem, cred că ține relația vie.”, a precizat artistul.

Cum trec cei doi peste problemele din viața de cuplu

Cosmin Natanticu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa, Eliza. Deși au parte și de discuții aprinse uneori, aceștia reușesc să treacă peste probleme și se redescoperă în fiecare zi.

,,Eu descopăr în fiecare zi câte ceva și mă uimește. De altfel, sper că și ea descoperă lucruri la mine. Cred că asta ne ține în viață. La un moment dat, mai ales în 10 ani, intervine monotonia, știu cam totul despre tine. Avem și noi momentele noastre de plictiseală, fiecare în camera lui și de multe ori ne dăm mesaje.

Cred că suntem un cuplu normal, cum ar trebui să fie orice cuplu, care poate să conviețuiască în condițiile astea. Noi suntem foarte naturali, cum suntem acasă, suntem și în fața publicului. Avem oameni care ne plac, pentru că simt că nu jucăm teatru. Nu cred că avem o rețetă, suntem ambii autoironici, s-a și nimerit, fiecare om e diferit.”, a mai declarat celebrul comediant.

Deși sunt împreună de mulți ani, Eliza și Cosmin Natanticu nu au devenit părinți. Soția artistului a dezvăluit recent motivul pentru care nu este mamă.

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi, este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern.”, a declarat Eliza.

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi reușesc de minune să înbine profesia cu viața de acasă și radiază de fericire împreună.

Adauga un comentariu