Cultural

Eliza Natanticu are o poveste de viață impresionantă. Cum a cunoscut-o Cosmin Natanticu pe soția sa

Publicat: 26 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eliza Natanticu are o poveste de viață impresionantă. Cum a cunoscut-o Cosmin Natanticu pe soția sa
Eliza și Cosmin Natanticu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Puțini sunt cei care știu că Eliza Natanticu are o poveste de viață impresionantă. Frumoasa actriță și cântăreață se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la tv alături de partenerul ei de viață. Dincolo de lumina reflectoarelor, Eliza Natanticu a avut parte de multe provocări pe plan personal. Iată cum a cunoscut-o Cosmin Natanticu pe soția sa.

Eliza Natanticu are o biografie impresionantă

Eliza și Cosmin Natanticu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se înțeleg de minune și fac o echipă atât pe plan profesional, cât și în viața privată. Eliza Natanticu a participat de-a lungul timpului la numeroase show-uri tv alături de soțul ei și a adus de fiecare dată zâmbetul pe chipul tuturor.

Carismatici și de o energie debordantă, Eliza și Cosmin Natanticu cuceresc de fiecare dată publicul. Puțini sunt cei care știu cine este Eliza Natanticu și cu ce se ocupă aceasta. Soția lui Natanticu este actriță și cântăreață, aceasta remarcându-se cu ani în urmă și la concursul X Factor. Vedeta provine dintr-o familie de artiști și a dus mai departe talentul moștenit de la părinți.

,,Sunt actriță. Am crescut în Teatrul Odeon. Părinții mei sunt amândoi actori. Am jucat în piese de teatru de când aveam șapte ani. Acolo am prins clar microbul scenei. Simt că în mine zace ceva ce trebuie exprimat. Simt că lumea muzicală are nevoie de mai multe talente care pot cânta live și cred că pot fi unul dintre ele.”, a declarat artista.

Eliza Natanticu are o căsnicie frumoasă și se mândrește cu soțul ei celebru. Aceasta are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima pe când avea doar 20 de ani. Deși nu au devenit părinți până acum, cei doi așteaptă cu nerăbdare să aibă copii.

Un alt cuplu celebru din România este cel format din Deea și Dinu Maxer. Aceștia au o poveste de dragoste demnă de ecranizare și se iubesc la fel de mult ca atunci când s-au cunoscut. Deea Maxer se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii de familie, dar și cu poze în ipostaze provocatoare.

Și frumoasa actriță Adela Popescu se declară o femeie împlinită în viața privată alături de soțul ei, Radu Vâlcan. Aceștia se bucură din plin de rolul de părinți, dovadă fiind fotografiile inedite din mediul online.

Cum a cunoscut-o Cosmin Natanticu pe femeia care i-a cucerit inima

Eliza și Cosmin Natanticu se iubesc încă de pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 29. Aceștia s-au căsătorit în anul 2018, iar nașii de cununie au fost Mihai Bobonete și soția sa. Îndrăgiții artiști formează un cuplu atât pe plan profesional, cât și în viața privată.

Recent, Cosmin Natanticu a dezvăluit cum a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soție, mărturisind totodată cine a făcut primul pas în relație.

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a percutat nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine. De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.”, a declarat acesta.

La rândul ei, Eliza Natanticu a precizat că mariajul lor este unul plin de provocări și momente haioase sau tensionate, însă de fiecare dată reușesc să depășească situațiile dificile. Frumoasa artistă se declară o femeie fericită alături de soțul ei, care o răsfață și o susține mereu.

,,Noi nu suntem un cuplu normal, asta este evident. Noi nu suntem doi oameni normali, dar avem și noi frumusețea noastră și de ce să nu ne facem glume de genul ăsta. Noi avem un simț al umorului mai dezvoltat și nu ne supărăm, adică nu o luăm personal și atunci mi se par foarte funny.

Eu îl iubesc pe soțul meu, dar astea sunt glumele noastre. Faptul că mă simt iubită, faptul că sunt liniștită, faptul că avem o relație foarte frumoasă, chestia asta pe mine mă hrănește fantastic. Mă bucur foarte tare de relația noastră și să dea Dumnezeu să rămânem așa în continuare.”, a declarat Eliza Natanticu.

Eliza și Cosmin Natanticu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se iubesc mai mult ca oricând și radiază de fericire împreună. Eliza Natanticu are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

Adauga un comentariu