Actualitate

De unde se aduce carnea de porc la Kaufland: Românii o cumpără, dar nu știu detaliile de pe etichetă!

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De unde se aduce carnea de porc la Kaufland Românii o cumpără dar nu știu detaliile de pe etichetă
Puțini români știu de unde se aduce carnea de porc la Kaufland

Mulți români obișnuiesc să-și facă mare din cumpărături de la supermarketul Kaufland. Puțini dintre aceștia știu de unde se aduce carnea de porc de la Kaufland, marca Purland. Mulți români vor avea parte de o surpriză când vor citi eticheta.

De unde se aduce carnea de porc la Kaufland

Kaufland este unul dintre supermarketurile de unde românii își fac frecvent cumpărăturile. Produsele de la raft sunt diverse, iar unele dintre cele mai cumpărate sunt cele ale mărcii proprii. Mulți români achiziționează carnea de la Purland, dar puțini sunt cei care citesc eticheta.

Ceafa de porc din marca Purland este una dintre preferatele românilor, însă, puțini sunt cei care știu de unde provine aceasta.

Sortimentul de carne K-Purland este produsă și ambalată în medii igienice, astfel că nu prezintă niciun pericol pentru consumatori.

„K-Purland înseamnă carne proaspătă și de cea mai bună calitate, porționată în mod practic și proaspăt ambalată. Prin intermediul mărcii noastre proprii K-Purland ne-am propus să îți oferim calitate la cel mai bun preț și carne proaspătă la tine pe masă”, se arată pe site-ul celor de la Kaufland.

Carnea din gama K-Purland se sigilează direct la furnizor. De ani de zile, retailerul are contracte semnate cu producători locali care furnizează cantitatea necesară de carne. Din totalul de carne de porc prezentă pe rafutrile magazinului, 60% este de origine românească.

Kaufland susține producătorii locali și se bazează pe ei, nu doar în ceea ce privește gama de produse marcă proprie. Românii au ocazia să cumpere multe alimente din Kaufland care au origine locală și care sunt produse la noi în țară.

De unde provine laptele K-Classic din Kaufland

În ceea ce privește laptele K-Classic din Kaufland, acest produs este de înaltă calitate.

„Fiecare produs K-Classic garantează calitatea controlată, la un preț atrăgător. În plus, diversitatea uriașă de produse îți oferă posibilitatea să alegi din peste 1.000 de articole K-Classic, de la mezeluri, cereale și lactate, până la paste, dulciuri și hrană pentru animale. Pur și simplu mai mult pentru puțin: mai mult gust, mai multă diversitate, la prețuri avantajoase”, au transmis reprezentanții magazinelor Kaufland.

Consumul de lapte crește semnificativ de la an la an, în România. Mulți obișnuiesc cei care consumă acest produs lactat achizitioneza acest produs de la marile magazine sau supermarketuri. Printre acestea se numără și Kaufland. Însă, puțini dintre cei care îl consumă știu și de unde provine laptele K-Classic expus la rafturile retaierului.

Concret, cel mai bun lapte, atât din punct de vedere organoleptic, cât și din punct de vedere al nutrienților și al beneficiilor aduse organismului, este laptele nestandardizat.

Președintele APC a susținut că acest tip de lapte nu a fost parțial smântânit, smântânit complet și, mai mult decât atât, acesta nu prezintă un alt tip de adaos.

Însă, când vorbim despre laptele comercializat de Kaufland, trebuie să știm că acesta prezintă diverse conținuturi de grăsime. În acest fel, cea mai redusă este de 0,3 % și este specifică laptelui sterilizat. Mai apoi urmează, laptele degresat, cu 1,5 % de grăsime, și, în cele din urmă, laptele integral ce conține 3,5 % de grăsime. Totuși, laptele proaspăt poate să conțină și 3,8 % de grăsime.

Cât privește carnea, puțini români știu de unde se aduce carnea de porc la Kaufland.

Adauga un comentariu