Cancan

Decizia luată de Patrick Cioacă, fiul Elodiei Ghinescu, după ce a înțeles ce s-a întâmplat cu mama lui

Publicat: 30 dec. 2020
decizia luată de Patrick Cioacă fiul Elodiei
Elodia Ghinescu, soția lui Cristian Cioacă, a dispărut fără urmă în 2007

De curând s-a aflat de decizia luată de Patrick Cioacă, fiul Elodiei Ghinescu, avocata ucisă în urmă cu 13 ani de soțul ei. Astfel, băiatul, care se află în custodia sorei lui Cristian Cioacă, a solicitat în instanță aprobarea schimbării numelui de familie. În plus, băiatul practică de câțiva ani baschetul, făcând parte din categoria U16.

Cu siguranță, multă lume se întreabă ce s-a ales de Patrick Cioacă, fiul Elodiei Ghinescu! Implicat fără să vrea într-un scandal teribil, fiul Elodiei Ghinescu și al polițistului Cristian Cioacă a luat o decizie importantă. Și aceasta deoarece vrea să dea uitării trecutul scandalos în care a fost implicată familia sa.

Decizia luată de Patrick Cioacă, fiul Elodiei

În momentul de față, Patrick Cioacă este crescut de sora lui Cristian Cioacă, după ce mama lui a dispărut fără urmă în 2007. Astfel, tatăl lui, Cristian Cioacă, a fost închis, pentru uciderea Elodiei Ghinescu, iar Patrick și-a ales calea, tânărul luând calea sportului.

Băiatul are în prezent 15 ani și a devenit membru al Federației Române de Baschet, alături de alți mari sportivi ai țării. Patrick stă împreună Ana Maria Ene și soțul acesteia, fiind ținut departe de părinții Elodiei. Sora lui Cioacă a încercat să-i ofere copilului educația necesară și un mediu normal în care să crească.

Mai mult, Patrick, fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă, a obținut în instanță dreptul de a-și schimba numele de familie. Astfel, băiatul nu va mai purta numele tatălui său. Instanța a admis cererea și a încuviințat schimbarea numelui. Așa că Patrick a scăpat de numele de familie al tatălui său, Cioacă.

Elodia Ghinescu a dispărut în 2007

Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă formau un cuplu anonim și fericit. Polițistul și avocata s-au cunoscut în 2002, pe când Cioacă avea doar 26 de ani. Ea, în schimb era avocată și, căsătorită. Elodia a divorțat și după numai doi ani de relație avocata a rămas însărcinată. Cei doi au hotărât să facă nunta și botezul în aceeași zi.

Cristian Cioacă se jura că a iubit-o pe Elodia foarte mult. Cei doi locuiau într-un apartament din Brașov. Cioacă deținea doar calculatorul, de pe care, în mod ironic, Elodia își trimitea mesaje de dragoste cu amantul său. Se pare că lucrurile nu mai erau roz, motiv pentru care avocata și-a făcut un amant. Elodia l-a înșelat pe Cioacă cu un fost ofițer SPP pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare. Însă nici Cioacă nu s-a lăsat mai prejos, înșelând-o și el.

Ultima dată, Elodia a fost văzută pe 29 august 2007, în apartamentul celor doi. De atunci, avocata a dispărut fără urma. Nu se știe dacă este vie sau moartă. Deși Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare pentru uciderea ei, acesta nu a recunoscut absolut nimic.

Dat fiind trecutul tenebros al familiei sale, nu miră cu nimic decizia luată de Patrick Cioacă, fiul Elodiei Ghinescu, avocata dispărută fără urmă.

Adauga un comentariu