Cancan ultimă oră

Un comisar-șef dezvăluie cum a fost ucisă Elodia Ghinescu de soțul ei, Cristian Cioacă

Publicat: 19 sept. 2020
Comisarul-șef Vasile Viorel dezvăluie că, cel mai probabil, Cristian Cioacă și-a ucis soția cu tocul pistolului din dotare

Comisarul-șef Vasile Viorel, care s-a ocupat de caz, a oferit câteva detalii din dosarul morții Elodiei Ghinescu. Multe detalii au ajuns în spariul public abia după concluzii, chiar dacă acest caz a fost mediatizat ani de zile în toate mediile.

Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu. Comisarul șef Vasile viorel, cel care s-a ocupat de caz, a oferit date din acest dosar.

Potrivit omului legii, Cristian Cioacă a devenit principalul suspect în dosarul dispariției avocatei din cauza că au fost descoperite urme de sânge sub parchet. Mai mult, polițistul a dat cu mai multe straturi de vopsea pentru a acoperi indiciile incriminatorii.

Astfel, pornind de la probele de sânge, criminalistii s-au arătat convinși de faptul că moartea a survenit în urmă unei leziuni puternice.

Arma crimei: tocul pistolului

Comisarul a dezvăluit că, cel mai probabil, Cristian Cioacă a folosit tocul pistolului din dotare.

„Este cert că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman nu a putut să sângereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar condideram că a folosit tocul pistolului. Nu pistolul ca armă de foc, ci ca obiect vulnerant”, dezvăluie comisarul Vasile Viorel.

Polițistul susține că Cioacă a omorât-o spontan pe Elodia și nu ar fi fost vorba de crimă cu premeditare: „Nu credem că a fost omor cu premeditate, ci un omor spontan”.

Adauga un comentariu