Cancan

Decizia radicală pe care a luat-o Mirela Vaida după ce a fost atacată în direct

Publicat: 21 mart. 2021
Mirela Vaida in lacrimi in platoul Acces Direct
Mirela Vaida a luat o decizie radicala in urma tragicului episod de vineri seara

Ziua de Vineri a fost pentru Mirela Vaida un adevărat coșmar. Celebra prezentatoare a fost atacată de o femeie necunoscută chiar în direct la TV. Vedeta a luaat o decizie radicală după ce și-a văzut moartea cu ochii.

Mirela Vaida a trecut prin clipe de coșmar după ce o femeie a aruncat un bolovan extrem de mare și greu spre ea chiar în momentul în care aceasta prezenta principalele subiecte ale emisiunii.

Din fericire aceasta s-a ferit din calea atacatoarei, iar colegii săi au intervenit pentru a o imobiliza pe aceasta și așa s-a putut evita o tragedie.

Mirela Vaida se teme pentru viața sa după ce a fost atacată

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii”, a spus Mirela Vaida, plângând.

Celebra prezentatoare urma să meargă în acest weekend cu familia la munte, lucru pe care l-a și făcut. Momentele de relaxare au făcut-o să se simtă mult mai bine, după trauma pe care a suferit-o.

Totodată, Mirela Vaida a ținut să le mulțumească celor care s-au îngrijorat pentru starea sa și le-a explicat acestora ce decizie a luat cu privire la cele întâmplate.

“Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit, am ajuns la munte, pentru că era pregătit un weekend la munte cu familia. Încă sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ceea ce am trăit eu astăzi (n.r. vineri), pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii.

Mai multe detalii o să am, cred, luni de la poliție și tot luni cred că voi fi în stare să vă spun ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală de la intrarea în platou nu este păzită. Este o ușă de serviciu pe unde ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile, într-adevăr, poate intră oricine”, a povestit Mirela Vaida pe InstaStory.

Comentarii
Adauga un comentariu