Actualitate

Decizie finală a Colegiului Medicilor Oradea. Dr. Flavia Groșan nu a făcut malpraxis

Publicat: 22 mart. 2021

Colegiul Medicilor din Oradea a decis, dr. Flavia Groșan nu a comis un malpraxis. Decizia este una definitivă iar medicii au constatat faptul că Flavia Groșan nu are niciun caz de malpraxis şi nicio plângere scrisă din partea vreunui pacient.

Flavia Groșan a ajuns în atenţia publică după o serie de declaraţii prin care afirma faptul că a vindecat peste 1000 de pacienți folosind o schemă de tratament care nu era la nivel naţional.

Comisia de Etică a Colegiului Medicilor Bihor a decis, luni, că pneumologul Flavia Groșan poate profesa în continuare. Nu există nicio plângere scrisă a vreunui pacient în sens de malpraxis, astfel că nu existe motive ca medicul să nu-și poată desfășura activitatea mai departe, potrivit Antena 3. Pe de altă parte, Colegiul Medicilor a decis că Flavia Groșan poate profesa în continuare cu condiția să nu mai facă declarații publice prin care să contrazică schema oficială de tratament COVID-19 și în caz contrar, dacă pneumologul va continua cu afirmațiile în spațiul public, atunci ea ar putea fi sancționată de Comisia de Disciplină.

Cine este medicul Flavia Groșan și ce poveste de viață are femeia

În viața personală, departe de muncă și pacienți, Flavia Groșan este mama unei tinere de profesie IT-ist, de care este foarte mândră. Pagina ei de Facebook este plină cu poze în care apare fiica ei care se numește tot Flavia. De asemenea, doctorița Groșan este soacră și bunică.

Ginerele ei, Alex, este de profesie IT-ist, iar medicul pneumolog este din cale afară de mândră de alegerea fiicei ei. Flavia Groșan este căsătorită și are și un nepoțel pe nume Boris. Copilul trăiește cu părinții lui în Londra, iar doctorița Groșan îi vizitează uneori, fapt care relevă tot din postările sale de pe rețeaua de socializare.

Ce spune Flavia Groșan despre scandalul care a izbucnit

Flavia Groșan a explicat, în direct la mai multe televiziuni faptul că a tratat peste 1000 de pacienti folosind o schemă care nu se află în implementarea sistemului național. Totuși, medicul consideră că purtatul măștii nu este unul eficient și că România ar fi trebuit să importe exemplul Marii Britanii cu imunizarea în masă:

”Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID.

Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns (…) Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie.

 

Comentarii
 • Bravo ei ca a avut curajul sa si spuna parerea despre asa zisa PE VOI CINE VA CONTROLEAZA voua cine va da dreptul sa apareti la televizor sa popularizati medicamente de import facute IERI. De cand publicitatea la medicamente este legala? Se ea medic specialist nu are dreptul sa si spuna opinia CA GRESITI CA VA BATETI JOC DE OAMENI SI CA ATI OMORAT OAMENI. Cu cacatul vostru de schema. Cu medicamente impuse din afara si facute ieri VOI DE CE AVETI DREPTUL SA LE IMPUNETI?

 • Scopul nu mai este binele oamenilor, tratarea lor. SCOPUL ESTE IMBOGATIREA FIRMELOR FARMACEUTICE astia au un scop clar sa bagi pastile in tine nu cand esti bolnav ci ZI DE ZI . Scopul declarat al companiilor farmaceutice este acela de a face ORICE OM MAI ALES CEI SANATOSI SA IA PASTILE ZI DE ZI si este public. De asta nu se cerceteaza antibioticele pentru ca le iei 10 zile si pa. Nu e bune trebe zi de zi . Voi ce drept aveti sa va popularizati si o doctorita medic specialist NU ARE DREPTUL SA SI SPUNA PAREREA de ce nu o contraziceti cu argumente stiintifice. PENTRU CA NU PUTETI. oAMENI CITITI PROSPECTELE DE 100 OO0 ORI si refuzati medicatia de povesti

 • Felicitări! Ajutați oamenii care au nevoie de d-voastră și pot să spun că sunt mândră c-avem așa medici în țară și – mi doresc mult mai mulți medici așa responsabili ca d-voastră!

 • Felicitări! Ajutați oamenii care au nevoie de d-voastră și pot să spun că sunt mândră c-avem așa medici în țară și – mi doresc mult mai mulți medici așa responsabili ca d-voastră!

 • FELICITĂRI DOAMNA DOCTOR. ÎMI CER SCUZE CA VA DERANJEZ SUNTETI UN MARE MEDIC.DE CIND IMI DORESC SA AIBA ROMINII MEDICI CU RESPONSABILITATE DE A TRATA SI PE CEL BOGAT SI PE CEL SARAC..VA MULTUMIM CA EXISTAȚI .TOT RESPECTU PENTRU DUMNEAVOSTRA DOAMNA DOCTOR.

 • FELICITĂRI DOAMNA DOCTOR. ÎMI CER SCUZE CA VA DERANJEZ SUNTETI UN MARE MEDIC.DE CIND IMI DORESC SA AIBA ROMINII MEDICI CU RESPONSABILITATE DE A TRATA SI PE CEL BOGAT SI PE CEL SARAC..VA MULTUMIM CA EXISTAȚI .TOT RESPECTU PENTRU DUMNEAVOSTRA DOAMNA DOCTOR.

 • Respect pentru doamna doctor,,,Așa ar trebui toți medici din spitale să trateze pacienți nu săi omoare sau au rețetă dată de alți pentru a ne omorâ😢😢

 • Felicitări!
  Multumim ca existați și xa avem o speranța în caz de boală.
  Frica și panica pune stăpânire pe noi
  .Doamne ajută, multă sănătate și putere!

 • Victorie!!!!!
  Cum era și normal!
  Decizie finală a Colegiului Medicilor Oradea. Dr. Flavia Groșan nu a făcut malpraxis!
  Ați văzut, mai avem medici, mai avem Colegiu!
  Ar trebui dați în judecată toți calomniatorii, din presă și din sistemul medical. Cele mai multe reclamații ale medicilor vin din partea medicilor sau a unor pacienți instigați și învățați la rău de concurență!

 • De ce nu folosesc și alți medici pneumologi metoda doamnei Flavia Groșan ? Odată ce domnia sa are rezultate atât de bune ! Ori trebuie să folosească protocoalele ucigașe ale O M S ( Organizația Mondială a Smintitilor ) ?

 • LA ORADEA MAI PÂLPÂIE ÎNCĂ FLACĂRA SPERANȚEI , MAI SUNT ÎNCĂ OAMENI CU INIMĂ DIN CARE IZVORĂȘTE ACEL SENTIMENT SUBLIM CARE A DEVENIT UN CITAT CELEBRU DIN BIBLIE ” IUBEȘTE-ȚI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI „!
  MULȚUMIM CĂ EXISTAȚI ȘI CĂ LUPTAȚI ! ADÂNCĂ PLECĂCIUNE ȘI PROFUND RESPECT DOAMNĂ ” ÎNGERUL NOSTRU PĂZITOR ” !
  P.S. CUVINTELE SUNT MICI ȘI NEÎNDESTULĂTOARE PENTRU A VĂ MULȚUMI ! ÎN CONCLUZIE ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ RESPECȚI UN JURĂMÂNT !

Adauga un comentariu