Actualitate

Decizie radicală luată de Dorian Popa după ce a fost prins drogat: „Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare!”

Publicat: 07 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Decizie radicală luată de Dorian Popa după ce a fost prins drogat Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat la volan. Influencerul și-a uimit fanii cu ultimele sale declarații. Cântărețul a spus, în cadrul unui podcast, că în urma incidentului în care a fost prins drogat la volan, petrecut acum mai bine de o lună, a luat o decizie radicală. Acesta a promis că nu va mai apela niciodată la droguri.

Decizie radicală luată de Dorian Popa după ce a fost prins drogat

Dorian Popa a fost prins drogat pe 27 octombrie 2023. Acesta a fost oprit în trafic de polițiști, pe o stradă din Domnești, iar în urma testării pentru alcool și droguri a reieșit faptul că acesta consumase canabis. Ulterior, vloggerul și-a recunoscut greșeala și a mărturisit public că își asumă consecințele faptelor sale.

Dorian Popa a promis, în primul rând în fața lui Dumnezeu, dar și a întregii lumi că nu va mai consuma niciodată canabis. Artistul a recunoscut că atunci când a făcut-o simțea nevoia de liniște, întrucât se afla într-o perioadă zbuciumată a vieții sale, și credea că soluția aleasă de el este ea potrivită. Acum regretă tot ceea ce a făcut și spune că a început să vadă viața cu alți ochi.

„M-am trezit la realitate când am fost într-un spațiu public, nu de mult, undeva într-o piață, și un domn extraordinar de dulce, în etate, peste 60 de ani, a venit și mi-a spus, îmi dau și acum lacrimile: «Dorian, eu te urmăresc de foarte mult timp, ești un băiat senzațional, n-ai nevoie, mă, de așa ceva». Și, când mi-a zis «n-ai nevoie de așa ceva», am luat-o retrospectiv și am zis: «bă, dar care era nevoia care genera chestia asta?»“, a spus Dorian Popa.

Influencerul a povestit că nu consumă alcool, din cauza problemelor pe care le-a avut tatăl său, și s-a jurat că nu va mai pune gura pe droguri,

„Alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră și știu că o să sune dur și mulți o să se supere și o să zică: «Aoleu, nu mai aprinzi un cui, nu mai ești al meu», dar din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește, pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi. Și, dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, a declarat Dorian Popa, în cadrul podcastului găzduit de Micutzu.

De ce a consumat Dorian Popa canabis

Influencerul ar fi ajuns să consume canabis și din cauza faptului că artistul nu traversează o perioadă tocmai bună în plan personal. El și fosta lui iubită, Claudia Iosif, s-au despărțit după o relațide de 11 ani. Deși fanii celor doi și-ar fi dorit să îi vadă o familie în adevăratul sens al cuvântului, sperând totuși la o împăcare, tânără a dat cărțile pe față și explicat de ce nu mai este posibilă o reconciliere între ei.

”Babs”, așa cum obișnuia să o alinte vloggerul atunci când erau împreună, a dezvăluit că între ea și Dorian Popa nu mai exista aceeași compatibilitate ca la început.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități! Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)!. Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!”, a spus Claudia Iosif pe contul ei personal de Instagram.

Acum, Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat la volan, influencerul promițând că nu va mai apela niciodată la canabis.

Comentarii
Adauga un comentariu