Local

Decizii incredibile la Poli Iaşi! Antrenorul Andrei Cristea şi managerul de scouting Anton Helesteanu au fost demişi, de Comitetul Director

Publicat: 03 mart. 2021
Andrei Cristea a fost demis de la conducereaa Politehnicii Iași
Andrei Cristea a fost demis de la conducereaa Politehnicii Iași

În această dimineaţă, Comitetul Director al Politehnicii Iaşi (format din oameni care nu au dat niciun leu la acest club, unii dintre ei fiind însă remuneraţi) au decis să arunce în haos clubul, demiţându-l pe antrenorul Andrei Cristea şi pe managerul de scouting Anton Helesteanu

 

Ciprian Paraschiv, președintele Poli Iași a oferit un punct de vedere în legătură cu demiterea lui Andrei Cristea. Acesta s-a arătat surprins de decizia Comitetului Director al Politehnicii Iași mai ales din perspectiva că nu a fost consultat atunci când au luat această decizie. Din punctul de vedere al președintelui Politehnicii Iași, Andrei Cristea a fost tratat urât:

Sunt în drum spre București pentru întâlnirea de mâine a cluburilor din Liga 1. În ceea ce mă privește, îmi voi prezenta punctul de vedere după ce voi discuta cu cei care au luat deciziile de azi, fără să fiu consultat. Acum pot să spun doar atât: Andrei nu merita să fie tratat atât de urât!
Comentarii
  • Bagati bani si sa vina Cristiano Bergodi. Ne a mai salvat. Italianul stie meserie. Are si italian la echipa, tot cu o carte de vizita buna. Nu va zgarciti acum, cat inca se mai poate. Fortza Iasi !!

  • Dar pe Paraschiv de ce nu îl dați afară, ce rezultate și merite are el de cind e președinte, ce sau cine îl recomanda și susține, politicul?, e cel mai slab și incompetent președinte din istoria acestui club, afara și cu el

  • DUPĂ RETROGRADARE SE POATE DEMOLA SI STADIONUL, NU-I ASA? CE DE PENTHOUSE-URI OR SĂ RĂSARĂ DIRECT DIN GAZONUL INLOCUIT ANUL TRECUT,CU CALDURA RACORDATA LA RETEAUA DIN GAZON,ILUMINATUL ALEILOR DIRECT DE LA NOCTURNA.CEVA PROBLEME CU SOBOLANIMEA CARE DA ATACUL LA INSTALATIA ELECTRICA (DAR NICI O PROBLEMA,SUPLIMENTAM GENERATOARELE DE REZERVA).PENTRU SPOR DE CIVILIZATIE, UN TELESCAUN DIRECT SPRE PENITENCIAR.

  • Adevărul este că toți sunteți o apă și-un pământ!! M-am uitat la meciul cu Voluntari și mă întrebam ce caută acești ”fotbaliști” aici?? Decât să irosiți banii publici și să ”mimați” fotbalul, mai bine dispăreți cu toții.

Adauga un comentariu