Cancan ultimă oră

Declarația halucinantă pe care Putin a făcut-o despre Liudmila, fosta lui soție. S-a aflat abia acum

Publicat: 12 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Declarația halucinantă pe care Putin a făcut-o despre Liudmila fosta lui soție. S-a aflat abia acum
Vladimir Putin şi Ludmila s-au despărţit după 30 de ani de căsnicie

Viața lui Vladimir Putin a fost tot timpul învăluită în secrete. Deși este unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii, președintele Rusiei a ținut foarte mult la intimitatea sa. Chiar și mariajul cu Liudmila Putina a fost bine ascuns vreme de mulți ani.

Abia în 2013, când aceștia au decis să divorțeze, au început să apară în presă mai multe detalii despre căsnicia celor doi. Cu toate că Putin nu a vorbit niciodată despre motivul despărțirii, el ar fi dat de înțeles că fosta lui parteneră nu era o persoană ușor de suportat.

Ce a spus Putin despre fosta lui soție, Liudmila?

O declarație a lui Vladimir Putin, din anii ’90, a fost făcută publică în cartea lui Oleg Blotsky, intitulată „Vladimir Putin: The Road”. Scriitorul susține că mariajul liderului de la Kremlin nu era deloc unul fericit. Președintele Rusiei spunea, la acea vreme, că Ludmila este o persoană dificilă, cu care nu e ușor să conviețuiești:

„Oricine reușește să trăiască măcar două săptămâni cu Liudmila, merită o statuie.”, a fost declarația pe care Putin a făcut-o în timpul căsniciei cu Liudmila Putina.

Vladimir Putin, despre fosta gimnastă Alina Kabaeva

Nu doar mariajul lui Putin cu Liudmila a fost în atenția presei internaționale. De-a lungul timpului au apărut numeroase speculații referitoare la o posibilă relație a liderului rus cu fosta gimnastă, Alina Kabaeva.

S-a scris chiar că Vladimir Putin și frumoasa rusoaică ar avea împreună 4 copii și l-ar aștepta și pe al cincilea, însă președintele de la Kremlin nu a confirmat

niciodată acest lucru. O singură declarație a făcut la adresa presupusei iubite, în urmă cu mai mulți ani:

„Nu cred că jignesc pe nimeni când spun că eu personal consider că rusoaicele noastre sunt cele mai talentate și cele mai frumoase femei.”, a declarat Putin în 2008.

Adauga un comentariu