Actualitate

Florin Cîțu, prim-ministrul României, susține o conferință de presă în județul Sibiu: „Nu creștem taxe, nu introducem taxe noi” – LIVE VIDEO

Publicat: 12 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Cîțu prim-ministrul României susține o conferință de presă în județul Sibiu Nu creștem taxe nu introducem taxe noi - LIVE VIDEO

Sâmbătă, 12 iunie 2021, prim-ministrul României, Florin Cîțu, susține o conferință de presă în județul Sibiu.

Premierul Florin Cîțu susține că întreaga societate trebuie să pregătească pentru un boom de investiții, asta pentru că până în 2026 în România vor intra 76 de miliarde de euro.

”În România vor intra, până în 2026, 76 de miliarde de euro. Este nevoie ca fiecare companie din România să știe că vor intra acești bani, să își pregătească capacitatea de producție.

Am promis încă de când am preluat mandatul de premier: nu creștem taxe, nu introducem taxe noi. Țin foarte mult la predictibilitate.

Trebuie să rezolvăm o serie de chestiuni în administrația publică, mă refer la birocrație, știm exact ce avem de făcut, rezultatele economice spun totul. Suntem printre puținele țări din UE care au creștere economică, crește venitul mediu, în mod real în România.”, a spus Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu susține că nu este îngrijorat pentru scăderea ratei de vaccinare și arată că numărul tot mai mic de cazuri, dar și de pacienți internați la ATI reprezintă o consecință a faptului că românii s-au vaccinat. Acesta recunoaște că în România nu sunt șanse să fie vaccinate 10 milioane de persoane, până la finalul lunii septembrie.

”Măsurile de relaxare de la 1 iulie le știm deja. Campania de vaccinare trebuie văzute prin filtrul a ceea ce se întâmplă în România astăzi. Avem tot mai puține persoane infectate, avem mai puține persoane în ATI, deci campania de vaccinare a dat rezultate. Lucrurile merg în direcția bună, nu mă îngrijorează în acest moment. Ați văzut, în iarnă, când m-a îngrijorat ceva, am acționat și am cerut mai multe paturi la ATI.”, a spus Florin Cîțu.

Articol în curs de actualizare

Adauga un comentariu