Magazin

Decorațiuni pentru casă de la Decodepot

Publicat: 10 mart. 2021

Decodepot este un eshop cu decorațiuni pentru casă sau evenimente speciale, dar și mobilier pentru diferite camere sau spații. Au o gamă variată de produse care se pliază pe stiluri și design-uri diferite. În materie de home and deco aceștia pun la dispoziția clienților idei inovative, deoarece obiectele decorative au devenit piese centrale ale casei.

Decorațiunile dau viață și amprentă proprie casei, de aceea este important să fie alese cu bun gust și combinate în funcție de culori, stiluri și detalii care să fie în conformitate cu restul casei. O locuință fără decorațiuni și culoare pare un spațiu trist, nelocuit. Obiectele decorative aduc viață încăperilor, ajutând casa să devină un cămin, în care copiii cresc într-un mediu plăcut care le dezvoltă creativitatea, iar părinții se simt relaxați și liniștiți.

Amenajarea casei într-un singur stil cu ajutorul categoriei „colecții”

Pe site-ul Decodepot este disponibilă o categorie numită colecții. Această categorie permite alegerea și identificarea mult mai ușoară a diferitelor obiecte din aceeași gamă de culori, stiluri și design-uri care pot contura și umple pereții și rafturile casei.

Pentru persoanele care optează pentru casele minimaliste și elegante, există categoria de black and white. Aici apar elementele negre mate care dau un aer elegant casei si se potrivesc in aproape orice cadru. Sunt disponibile pe site variante de scaune din piele atât albe cât și negre care combină stilul modern cu cel nord-scandinav.

Acestea sunt atât practice, cât și potrivite pentru un cadru decorat în orice stil ales. Pentru serile în care se ia cina în familie sau la ocazii speciale un sfeșnic metalic negru poate fi exact elementul care lipsea. Pentru proaspetele familii în sânul căreia a apărut un bebeluș o statuetă alb-negru cu el și ea care țin un bebeluș în brațe, poate marca acest moment special din viață.

Există și categoria de decorațiuni de sezon unde găsești elemente specifice anumitor sărbători sau anotimpuri. Având în vedere că se încălzește afară, poți opta pentru decoratiuni de primavara care să aducă o pată de natură și culoare în casă. Acestea se pot așeza în ghivecele plantelor sau în geam. Figurinele reprezintă flori, fluturi sau chiar vestitorii sărbătorilor Pascale, iepurașii.

Stocarea lucrurilor în cutii speciale

Având în vedere faptul că fiecare anotimp are propriile sale obiecte decorative specifice, atunci când acestea nu își mai au locul în casă, trebuie depozitate în cutii astfel încât să îți fie ușor să le așezi pe rafturi.

Pe Decodepot sunt disponibile cutii metalice de mărimi diferite în care poți așeza statuetele sau decorațiunile de Crăciun spre exemplu, care vor sta într-un loc special destinat și nu se vor prăfui în tot restul anului.

Pentru pasionații de vin, alături de mobila din living poate fi așezat un suport metalic, sau chiar din lemn special pentru sticlele de vin. Acesta poate fi umplut cu sticlele de vin de colecție care stau așezate foarte frumos și sunt aranjate în suportul special fără să ocupe atât de mult spațiu.

Pentru a vizualiza toată gama accesați site-ul și pentru mai multe informații trimiteți e-mail la adresa brasov@decodepot.ro.

 

 

 

Adauga un comentariu