Cultural

Deea Maxer a mers la o nuntă alături de Robert Drilea. „Ziua nunții”

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deea Maxer a mers la o nuntă alături de Robert Drilea. Ziua nunții
Deea Maxer a mers cu Robert Drilea la o nuntă unde a prins și buchetul

Deea Maxer a participat la o nuntă împreună cu Robert Drilea și nu a ezitat să împărtășească câteva fotografii de la acest eveniment fericit.

Vedeta este iubită și admirată de mulți români, iar de când a debutat în lumina reflectoarelor, a reușit să adune în jurul său un număr mare de fani, care o susțin necondiționat în orice împrejurare.

Deea este de asemenea foarte activă pe rețelele de socializare, unde își împărtășește aproape toate aspectele vieții cu cei care o urmăresc, inclusiv atât momentele fericite, cât și pe cele mai dificile, așa cum a procedat și recent.

Deea Maxer a mers la o nuntă alături de Robert Drilea

Bruneta a participat la o nuntă împreună cu iubitul ei și nu a ezitat să le arate fanilor cum ea și Robert Drilea s-au pregătit pentru acest eveniment fericit.

„Ziua nunții”, a scris Deea Maxer, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe Instagram cu iubitul ei, Robert Drilea.

În plus, în momentul aruncării buchetului, Deea Maxer s-a alăturat celorlalte fete prezente la eveniment și, spre surprinderea tuturor, a reușit să prindă buchetul.

„Am prins buchetul… dacă se adeverește tradiția o să aflați negreșit
@robert.drilea a tot insistat să merg acolo lângă fete. Na, poftim! L-am prins.
#Apropo, e prima data in viata când particip la tradiția asta de nunta, cu buchetul, nu știu daca are vreo relevanta. Vorbele băbești ce spun? Mă mărit sau nu?”, a mai scria bruneta pe Instagram.

Deea și-a ales ținuta pe ultima sută de metri

Deea Maxer le-a povestit fanilor ei din mediul online că și-a ales ținuta pentru evenimentul fericit pe ultima sută de metri, deoarece rochia comandată inițial nu i s-a potrivit. Din acest motiv, a fost nevoită să meargă rapid la magazin pentru a găsi altceva.

„Rochia o arăt când ajung. Comandasem o rochie lila și era croită cu un număr mai mic. Coletul la schimb nu a ajuns.(…) Sincer, am ales-o în ultimul moment (n.r.: rochia pentru eveniment). Închidea magazinul la ora 17.”, a scris Deea Maxer, pe Instagram.

Robert Drilea, surpriză pentru copiii iubitei lui

Robert Drilea a decis să îi facă o surpriză neașteptată iubitei sale și a rezervat o vacanță la Paris. Iar unul dintre obiective a fost chiar Disneyland, acolo unde cei doi au mers cu Maysa și Andreas, copiii Deei. Bruneta a fost extrem de fericită și s-a bucurat la fel de mult ca băiatul și fata ei de această experiență inedită.

Astfel, Deea a ținut neapărat să îi mulțumească iubitului ei pentru că le-a împlinit atât ei, cât și copiilor, un vis pe care îl aveau de mult.

„Ai împlinit visele a trei copii. Mulțumim pentru această surpriză! 5 zile aici”, a fost mesajul pe care Deea l-a postat în mediul online.

Deea Maxer a mers cu Robert Drilea la o nuntă unde a prins și buchetul.

Adauga un comentariu