Cancan ultimă oră

Denisa Tănase s-a căsătorit în secret! Nunta s-a desfășurat într-o locație de vis de pe Riviera Franceză

Publicat: 18 iun. 2021
Povestea de iubire dintre Denisa Tănase și Mircea Brânzei a început în 2007 și ei au fost mereu discreți cu viața lor amoroasă.

E oficial! Denisa Tănase a devenit doamna Brânzei în cadrul unei ceremonii restrânse, dar organizată la Nisa… într-o locație de vis de pe Riviera Franceză. Cei doi au pregătit nunta în mare secret, iar alături le-au fost cele mai apropiate persoane. Printre vedetele de la noi care s-au numărat pe lista invitaților sunt Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, nuntă de vis la Nisa

Povestea de iubire dintre Denisa Tănase și Mircea Brânzei a început în 2007 și ei au fost mereu discreți cu viața lor amoroasă. De astăzi, au devenit soț și soție, iar mireasa a îmbrăcat o rochie albă stil sirenă, care a avut umerii goi. Desigur, privirile au fost ațintite și asupra mirelui care a ales să poarte un costum elegant negru, cămașă albă și papion închis la culoare.

Raluca Tănase le-a transmis un mesaj emoționant și a publicat câteva poze de la nuntă.

“Casă de piatră, Denisa și Mircea ❤ @denisa_tanase @mircea.branzei @vivitanase”, a scris sora miresei când a făcut postarea de mai jos pe Instagram.

Denisa Tănase, confesiuni despre primul copil

Fosta componentă a trupei Bambi a dezvăluit într-un interviu oferit în urmă cu aproape un an că își dorește să devină mămică mai repede.

“Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a mărturisit cântăreața.

Daiana Anghel și soțul ei s-au numărat printre invitații celebri de la nunta Denisei Tănase și a lui Mircea Brânzei.

“Casă de piatră, dragii mei! Să aveți o viață fericită și împlinită împreună, să vă iubiți mult și să fiți sprijin unul pentru celălalt. 🤍 #WeddingDay”,.

Adauga un comentariu